FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 27.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum bank kredit

Posljednjih godina broj financijskih proizvoda koja se realiziraju preko interneta dobivaju sve više na značaju. Kombinirajući svoju višegodišnju prisutnost na kreditnom tržištu i jedinstven pristup financiranju, Ferratum banka osigurala je dolazak do najboljih rješenja. Ferratum bank kredit omogućava realizaciju različitih ciljeva, bilo da se radi o kupovini, popravci auta, obnovi doma, plaćanju školovanja djece ili dodatnoj financijskoj potpori. Ferratum bank kredit poznat je kao financijski proizvod koji je postao vrlo tražen zahvaljujući jednostavnosti postupka i brzini realiziranja. S ciljem da svima pruži jednake mogućnosti, Ferratum banke je nastojala pružiti praktičnu opciju s kojom se može rješiti bilo koji financijski problem.

Koje prednosti nudi Ferratum bank kredit nudi u odnosu na ostale financijske proizvode?

Tradicionalne bankarske institucije imaju stroge kriterije prihvatljivosti. To se obično odnosi na kreditnu sposobnost, postojeća zaduženja i mjesečne prihode. S’ s obzirom na to da kreditni rejting ima važnu ulogu prilikom odobrenja, a poboljšanje kreditne sposobnosti je dug proces koji može potrajati, građani su potražili jednostavnije opcije. Ferratum bank pomaže i olakšava pristup financiranju nudeći mnogo jednostavnija rješenja. Ako nemate vremena za čekanje i novac koji je brzo potreban, Ferratum bank kredit može vam pomoći.

Kakvi su kriteriji prilikom prijavljivanja za Ferratum bank kredit?

Ferratum bank kredit postao je sve popularniji, jer je jednostavan, brz i omogućava da dobijete potrebnu gotovinu za nekoliko minuta. Da bi zatražili Ferratum bank kredit, u nastavku možete saznati koje aspekte koje trebe uzeti u obzir i koje karakteristike čine ovaj vid financiranja boljim od ostalih. U ponudi je kratkoročni i dugoročni Ferratum bank kredit za koji sami možete odabrati iznos i rok otplate. Ovi financijski proizvodi prikladni su kada želite financirati manje ili veće troškove li ih iskoristiti za vraćanje postojećih dugova. Kamatne stope  su niže u poređenju s ostalim dostupnim mogućnostima financiranja na tržištu. Ferratum bank kredit pomaže u učinkovitom upravljanju financijama jer je ponuda prilagođena mogućnostima građana u smislu kamatne stope i mjesečne otplate.

Koje prednosti ima Ferratum bank kredit?

Za razliku od drugih financijskih ponuda koje se mogu naći putem web stranica, Ferratum bank nudi transparentnu ponudu s najpovoljnijim uvjetima,  bez skrivenih troškovi. Ne morate čekati danima da bi saznali odluku zajmodavca o odobrenju. Potrebno je odvojiti nekoliko minuta vremena i dobit ćete detaljne informacije u vezi zahtjeva i odobrenja. Mnogi korisnici ocjenili su uslugu Ferratum banke jednostavnom, brzom i transparentnom, što ukazuje na sjajno iskustvo pozajmljivanja. Od popravki, izmirenja dugova do hitnih troškova, Ferratum bank kredit pomaže u rješavanju različitih problema i vraćanju stabilnosti u svakodnevni financijskih  život. Ferratum bank kredit omogućava pristup potrebnoj gotovini, a kako je cijeli postupak online, neće vam oduzeti puno vremena da dobijete sredstva.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.