FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 17.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum bank poslovnice

Kroz tehnološke inovacije koje su omogućile uspostavljanje agilnijeg pristupa bankarskim uslugama, prisutnost raznovrsnih zahtjeva klijenata bilo je i dalje prisutno. To je doprinijelo sve većoj potrebi za digitalnom bankom koja ispunjava sve kriterije fleksibilnosti i brzine. Ferratum bank od svog početka nastoji pružiti transparentne i fleksibilne usluge, uz 100% digitalnu postupak koji smanjuje papirologiju i vrijeme čekanja. Digitalna banka Ferratum bank poslovnice je među prvima оmogućila jedinstven koncept kreditiranja, nudeći brža i bolja rješenja.

Ferratum bank poslovnice – digitalna banka

Živimo u vremenu digitalizacije, gdje je u svakom sektoru financijskog tržišta transformiran način poslovanja, a samim tim i pojednostavljen cijeli proces kreditiranja. S ciljem da ispuni sva očekivanja klijenata, Ferratum bank poslovnice je doprinijela znatno dinamičnijem iskustvu. Osim izvrsne ponude internet bankarstva koja pomaže potrošačima da lakše ostvare financijske transakcije, Ferratum bank poslovnice omogućile su prilagođenu uslugu u stvarnom vremenu. Naime, to je osiguralo jednostavan postupak online dolaska do kredita, uz minimalnu dokumentaciju i značajnu uštedu vremena. Usluge Ferratum bank poslovnice su dostupne 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

Sigurno i praktično – Ferratum bank poslovnice

Digitalna banka Ferratum bank poslovnice doprinijela je mnogo modernijem načinu ponude i ugovaranja financijskih usluga. Uz znatno manje birokratskog procesa, niže cijene i više fleksibilnosti Ferratum bank poslovnice osigurale su usklađenost s potrebama klijenata. Digitalna banka Ferratum bank poslovnice kreirana je da olakša pristup svim financijskim proizvodima, bilo kada i bilo gdje, brzo i sigurno. U tom smislu, ugovaranje i realizacija financijskih usluga obavljaju se mnogo jednostavnije, pri čemu su smanjeni složeni birokratski procesi, vrijeme čekanja, zbog čega su znatno isplativije za klijente. Online krediti, pozajmice i zajmovi koje nudi Ferratum banka mogu se dobiti za 15 minuta, a cijeli proces je brz i jednostavan. Preko Ferratum bank poslovnice možete pogledati jedinstvenu ponudu svih financijskih usluga i zatražiti kredit online. Nakon prijave i odobrenja, novac je na tekućem računu.

Ferratum bank poslovnice – dizajnirane da olakšaju pristup financijskim uslugama

U toku posljednjih nekoliko godina digitalno bankarstvo doprinijelo je značajnom poboljšanju korisničkog iskustva. Ferratum banka razvila je i kreirala rješenja koja olakšavaju dolazak do financijskih proizvoda, na učinkovitiji način. Digitalna banka Ferratum bank poslovnice doprinijele su jednostavnijem iskustvu koje je olakšalo financijski život klijenata, jer se obavlja 100% online, iz udobnosti vlastitog doma. Ako tražite najbolje rješenje, digitalna banka Ferratum bank poslovnice omogućila je pristup odličnim opcijama. Za razliku od tradicionalnih banaka, Ferratum bank poslovnice eliminiraju potrebu da klijent bude prisutan u poslovnici, jer se cijeli proces odvija online.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.