FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 17.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum banka kredit

Kredit uvijek dobro dođe neovisno o situaciji u kojoj se nalazimo. Ponekad je neophodan, ponekad je opcionalan. Ipak, prije ili kasnije dođe vrijeme kad se odlučimo za kredit pa zašto ne bismo odabrali onu banku koja nudi najviše? Ferratum banka kredit jedinstveni je oblik kredita jer najviše potiče online bankarstvo. Dok neke druge banke polako prelaze na online kreditno poslovanje, Ferratum banka kredit već je gotov proizvod, a nagli rast potražnje ove vrste kredita u 2020. godini omogućio je Ferratumu da zablista. Trebate li i Vi kredit? Sada je vrijeme za online kredite koji zbog velike potražnje postaju zbilja isplatljivi.

Ferratum banka kredit – krediti bez naknada

Krediti u Ferratum banci okosnica su poslovanja Ferratuma. Online krediti zauzimaju najveći dio posla, a razlog tome je što je Ferratum izdao ponudu o kreditima bez dodatnih naknada. Krediti po modelu „uzmeš 3, vratiš 3“ insinuiraju da možete posuditi novac i vratiti identičnu količinu. Ovim pristupom ljude se navikava na online kreditno poslovanje i popularizira se digitalni oblik bankarstva. Mali krediti koji Vam mogu savršeno sjesti u ovo zahtjevno vrijeme sada se najviše isplate u Ferratumu. Ferratum banka kredit riješit će Vaše probleme, a kratke otplate savršene su za one koji tek ulaze u svijet kreditnog poslovanja.

Ferratum banka kredit – za svaku namjenu

Ovakvi krediti dizajnirani su da pokriju svaku Vašu želju i ostvare svaki Vaš plan. Online krediti nenamjenski se koriste za sve što potrebno radnom čovjeku. Brzim oblikom isplate, Ferratum banka kredit može Vam sjesti na račun u najkraćem mogućem roku, a zaboravite na čekanje kredita tjednima. Ferratum banka kredit najbolje je rješenje kad Vam novac treba brzo. Za svaku namjenu i potencijalno bez naknada i kamata (ako je u pitanju mali kredit). Odlučite se već danas za Ferratum banka kredit i odmorite svoje živce i prestanite stresirati oko novaca.

Ferratum banka kredit – savršen u vrijeme socijalnog distanciranja

Ako shvaćamo koronavirus ozbiljno i zajedno želimo spriječiti širenje virusa, onda se moramo okrenuti digitalnom poslovanju u svakoj djelatnosti koja to dopušta. Bankovno poslovanje ovdje nije izuzetak pa je tako potražnja za online kreditima u naglom porastu. Uključite se i Vi rastućem trendu online poslovanja i budite odgovorni. Ferratum banka pionir je digitalnog poslovanja stoga dobro ste odabrali svog financijskog partnera. Kakav god kredit da Vam treba, uz online kreditno poslovanje Ferratuma naći će se i kredit za Vas. Vrijeme u kojem živimo uvjetuje način poslovanja, a na nama je da uzmemo najbolje iz toga.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.