FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 27.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum banka krediti

Brz i jednostavan pristup dodatnoj gotovini može biti dragocjen u mnogim situacijama. Neočekivani događaji koji zahtijevaju dodatni novac van mjesečnog proračuna, hitna popravka auta, neplanirani izdaci zbog većih računa samo su neki od svakodnevnih događaja koji zahtijevaju adekvatan i povoljan kredit. U isto vrijeme, ljudi se oslanjaju na pristupačna financijska rješenja. Ferratum banka krediti osiguravaju maksimalnu fleksibilnost i dolazak do novca u toku istog dana.

Zašto su Ferratum banka krediti najčešći izbor?

Puno je građana koji se odlučuju pozajmiti novac putem kredita online u situacijama kada se suočavaju sa financijskim poteškoćama. Uz lako odobrenje, Ferratum banka krediti omogućavaju dolazak do preko potrebne gotovine za podmirenje hitnih izdataka ili rješavanja neplaniranih troškova. Budući da Ferratum banka krediti osiguravaju lak pristup gotovini, u ponudi se nalazi i veliki broj opcija, kao što su brzi online krediti, brzi gotovinski krediti, najbrži krediti, kao i veliki broj pozajmica. Na web stranici Ferratum banka krediti možete razmotriti dostupne opcije i izabrati onu koja je najprikladnija.

Ferratum banka krediti – za lak pristup dodatnoj gotovini online

Koju vrstu kredita odabrati? Mnoga pitanja prisutna su pre uzimanja kredita. Ako uzmete u obzir sve karakteristike kredita, uvjete i rokove otplate, važno je prepoznati onu opciju koja je najisplativija. U slučaju da se pitate koja banka je najbolja ferrratum spada u jednu od najpopularnijih na tržištu. Iako je u današnje vrijeme lako dobiti kredit ili zajam preko interneta, ono što je ključno je razmotriti jedinstvene karakteristike i uvjete izabrane financijske usluge. Bilo da želite pozajmiti manji iznos ili vas zanima dugoročni kredit, pristupačnost je jedan od najvažnijih faktora koji se uzima u obzir. Ferratum banka krediti dizajnirani su da na jednostavan način ispune sve najvažnije kriterije financiranja – 24 sata dostupnost, brzina i transparentnost. Ferratum banka krediti osiguravaju brz pristup gotovini online, uz transparentne i fleksibilne uvjete.

Do gotovine u toku istog dana – Ferratum banka krediti

Svako se u nekom trenutku našao u situaciji da hitno treba novac za rješavanje nepredviđenog problema ili da mora izmiriti veće račune. Ferratum banka krediti se mogu koristiti u bilo koju svrhu po vašem izboru što ih čini idealnom opcijom u bilo kojoj situaciji koja zahtjeva brz dolazak do gotovine. Ferratum banka krediti su uz 100% online postupak koji pruža potpunu sigurnost i pouzdanost. Postupak prijave je u potpunosti jednostavan, za razliku od ostalih zajmodavaca koji imaju veće kriterije u smislu prijave i odobrenja. Cijeli proces se odvija online, tako da ne morate posjetiti poslovnicu ili gubiti vrijeme s obilnom papirologijom. Znamo da je brz pristup gotovini od izuzetne važnosti za klijente zbog čega su Ferratum banka krediti dostupni 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Klijenti mogu pristupiti kreditu u roku od nekoliko minuta nakon odobrenja.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.