FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum brzi kredit

Uobičajeno je da banke postavljaju vrlo visoke kriterije kada je u pitanju podnošenje zahtjeva za kredit. Najčešće se očekuje dobar kreditni rejting i stabilna financijska situacija. No, kako je puno puta prisutno dosta elemenata koji tome predstavljaju prepreke poput neredovnih primanja i velike zaduženosti, dolazak do kredita je dosta teži. Za razliku od restriktivnih zahtjeva banke, danas zahvaljujući online zajmodavcima se mnogo lakše može pristupiti dugim kreditnim opcijama. Idealna alternativa bankarskim kreditima su Ferratum brzi krediti. Ova vrsta kredita može se koristiti za bilo koju situaciju koja zahtjeva brza financijska sredstva, a ujedno su atraktivniji jer nemaju dug i slože postupak u smislu podnošenja zahtjeva.

Ferratum brzi kredit je prilagođen financijskim potrebama klijenata

Ferratum brzi kredit je najbolji način da se povoljno, brzo i pouzdano dođe do dodatnog novca. Za Ferratum brzi kredit prijavljivanje je preko interneta, dok je prenos sredstava na tekući račun korisnika u toku istog dana. Ferratum brzi kredit je vrsta nenamjenskog kredita koji omogućava korisniku da dobije manji novčani iznos. Maksimalni iznos financiranja putem Ferratum brzog kredita je do 4000 EUR i rokom otplate do 18 mjeseci. Za ljude koji se ne žele obavezati u banci, Ferratum brzi kredit je idealna alternativa jer na raspolaganju imaju iznos koji im je potreban.

Online Ferratum brzi kredit – praktično i pouzdano do novca

Činjenica je da Ferratum brzi kredit dostupan svim potencijalnim korisnicima koji traže jednostavan oblik financiranja putem interneta. Bez obzira na pozajmljeni iznos i razdoblje otplate, Ferratum brzi kredit omogućava da se dobivena novčana sredstva mogu koristiti u bilo koju svrhu. Bez obzira da li je riječ o dodatnoj financijskoj potpori kućnog budžeta, financiranju popravke auta, kupovini uređaja za dom ili plaćanju većih računa, Ferratum brzi kredit se može koristiti u sve svrhe. Ferratum brzi kredit kreirani su da prvenstveno pokriju neočekivane i hitne izdatke koji premašuju trenutne financijske mogućnosti.

Kako podnijeti zahtjev za Ferratum brzi kredit?

Popularnost koju danas imaju Ferratum brzi krediti je iz razloga što podrazumijevaju maksimalno pojednostavljen postupak podnošenja zahtjeva, kao i mogućnost da se do novca dođe za 15 minuta. Također, prednost ove kreditne opcije je da se za nju možete prijaviti bilo kad i bilo gdje preko interneta što osigurava lak pristup gotovini. Cjelokupan postupak ne zahtjeva obimnu dokumentaciju i dugo vrijeme čekanja, jer se odvija online, dakle bez napuštanja doma. Da bi ste se prijavili za Ferratum brzi kredit potrebno je popuniti online prijavu, unijeti osnovne podatke i kontakt, a nakon razmatranja i potvrde o odobrenju, novac je u toku 15 minuta na tekućem računu. To je jedna od glavnih pogodnosti, jer banke ne garantiraju tako jednostavan birokratski postupak. Ferratum brzi kredit je 100% online i spada u nezamjenljivu financijsku potporu svima koji se suočavaju s neplaniranim troškovima i većim mjesečnim obavezama.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.