FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum krediti

Krediti s vrlo povoljnim uvjetima, poput onih koje nudi Ferratum, savršeno su rješenje za neočekivane troškove i za dodatnu financijsku potporu. Za razliku od ostalih alternativa na tržištu, Ferratum krediti su znatno fleksibilniji u smislu rokova i rokova otplate.

Ferratum krediti – brzi, jednostavni i pouzdani

Povremeno se svi nađu u situacijama kada trebaju brzo posuditi novac. Čak i uz najbolju uštedu i dobro financijsko upravljanje, veći mjesečni računi, nepredviđeni troškovi i hitni slučajevi koji zahtijevaju brza sredstva mogu opteretiti kućni proračun. U trenutku kada je potrebno posuditi novac, svi traže povoljne i fleksibilne mogućnosti kreditiranja. Iako danas postoji bezbroj mogućnosti posuđivanja gotovine, takve mogućnosti u pravilu nisu dovoljno prikladne. No, Ferratum krediti podrazumijevaju sjajnu ponudu i veću pristupačnost u usporedbi s tradicionalnom ponudom banaka. Brojne su prednosti koje nude Ferratum krediti, poput brze prijave, jednostavnog odobravanja, gotovine u nekoliko minuta i konkurentne kamatne stope nesumnjivo su jedna od velikih prednosti ove vrste kreditiranja.

U potrazi za fleksibilnim rješenjem, odaberite Ferratum zajam

Za sve koji traže povoljnije financijsko rješenje, Ferratum krediti izvrsna su alternativa koju vrijedi istražiti. Ferratum krediti igraju važnu ulogu jer osiguravaju lakše i brže kreditiranje. To znači da kada želite pristupiti Ferratum kreditima neće vam trebati opsežna papirologija niti složen postupak prijave. Ovaj koncept potrošačima pruža samo najbolje – povoljnije uvjete i funkcionalniji način kreditiranja. Budući da su Ferratum krediti dostupni na mreži, to također osigurava da je postupak prijave jednostavan i brz, omogućujući građanima lak pristup sredstvima u kratkom vremenskom razdoblju. Nudimo kratkoročne Ferratum kredite u iznosu od 75 EUR do 4000 EUR na maksimalni rok otplate do 18 mjeseci.

Ferratum krediti – Fleksibilni uvjeti i brza procedura prijave

U vrijeme kada pružatelji financijskih usluga nude puno bolja rješenja i mogućnosti za potrošače da pristupe fleksibilnijim mogućnostima pozajmljivanja, Ferratum je pružio značajna poboljšanja u pogledu ponude i povoljnijih kreditnih mogućnosti. S jedne strane, to potrošačima pruža veću kontrolu nad financijama i nudi praktičniji oblik pozajmljivanja, dok s druge strane doprinosi maksimalnoj pogodnosti. Kako bi omogućio pristup gotovini u skladu s financijskim potrebama građana, Ferratum je ponudio niz pogodnosti kreditiranja, što znači i mogućnost pristupa novcu putem Interneta. Ferratum krediti mogu se dobiti iz udobnosti vašeg doma brzim odobrenjem na mreži, što ga čini najjednostavnijim oblikom pozajmljivanja.

Ferratum krediti – pravi izbor za vas

Uobičajeno i vrlo popularno rješenje su bankarski krediti koji imaju povoljnu kamatnu stopu i dulji rok otplate. U usporedbi s tradicionalnim ponudama, Ferratum krediti pružaju brojne velike mogućnosti. Ferratum krediti najbolja su opcija koja nudi brojne pogodnosti u usporedbi s ostalim ponudama, jer se mogu otplaćivati ​​prema fleksibilnom planu otplate koji odgovara individualnim mogućnostima građana. Također, dulji rok otplate i znatno niže kamatne stope čine Ferratum zajmove puno boljim rješenjem za postojeće financijske probleme.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.