FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 17.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum pozajmice

Na trenutnom financijskom tržištu prisutan je širok spektar kreditnih proizvoda koji mogu učiniti život boljim i jednostavnijim. Najčešće to su financijske usluge koje koristimo većinu svog života, poput kredita i pozajmica. S’ s obzirom na to da pružaju niz prednosti u različitim fazama života i kod mnogobrojnih financijskih potreba, odabir one koja odgovara trenutnoj situaciji je uvijek preliminarna. Kada vam je potreban jednostavan pristup gotovini Ferratum pozajmice spadaju u izvrsnu alternativu koja se može koristiti u skladu s najvažnijim potrebama i željama.

Praktično i jednostavno do gotovine uz Ferratum pozajmice

Sigurno ste bili u situaciji da čujete savjete od financijskih stručnjaka da ako želite biti uspješni na financijskom planu, morate pravilno upravljati s gotovinom. Međutim, u današnjem vremenu i pored stalne mjesečne zarade puno puta se dešavaju neplanirani rashodi na koje nismo računali i za koje nismo pripremljeni. No, srećom banke nude mnogobrojne vrste financiranja koja su usmjerene za različite troškove. Ferratum pozajmice s brzim odobrenjem omogućavaju da do novca dođete kad god vam zatreba. Kao vrlo fleksibilna opcija, Ferratum pozajmice su među najpopularnijim financijskim rješenjima dostupnim na kreditnim tržištu Hrvatske.

Ferratum pozajmice – Do gotovine za 15 minuta

U bilo kom trenutku neplanirani izdaci i veći računi mogu doprinijeti da uravnoteženi proračun bude van ravnoteže. Među širokim spektrom financijskih mogućnosti dostupnih na kreditnom tržištu, Ferratum pozajmice stoje na raspolaganju potrošačima koji žele najbolje kratkoročno rješenje. Uz brzo odobrenje i praktičnu primjenu, Ferratum pozajmice su izvrsno rješenje, posebno u trenucima kada nemate vremena za dugo čekanje i kod neplaniranih financijskih izdataka. Bez složenog postupka uz mogućnost online prijave, cijeli proces podrazumijeva nekoliko minuta. S druge strane, Ferratum pozajmice mnogo su jednostavniji vid financiranja, jer nema potrebe odlaziti u poslovnicu banke i prikupljati obimnu dokumentaciju. Nakon što utvrdite iznos gotovine koji vam je potreban da riješite aktualne izdatke, popunite online prijavu nakon čega treba sačekati nekoliko minuta odobrenje i isplatu na tekući račun.

Prednosti Ferratum pozajmice

Jasno je da se potrebe za financiranjem razlikuju, u pogledu kratkoročnih ili dugoročnih ciljeva i prioriteta osobe. Iako postoje različite vrste zajmova i pozajmica koje se danas mogu pronaći, obično su one namijenjene jedinstvenim potrebama potrošnje. No, za razliku od takve vrste financiranja, Ferratum pozajmice mogu se koristiti u bilo koju svrhu. Sami odlučujete na koji način ćete potrošiti sredstva od pozajmice čime imate mogućnost da pokrijete svoje najhitnije novčane probleme. Naime, Ferratum pozajmice imaju nekoliko izvrsnih prednosti u poređenju s tradicionalnim opcijama pozajmljivanja, što uključuje brz postupak odobrenja i novac na tekućem računu za 15 minuta. Kada vam je brzo potrebna gotovina, Ferratum pozajmice nude jednostavan pristup gotovini za rješavanje najhitnijih zahtjeva.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.