FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum prijava

U trenucima kada želite pozajmiti novac, postoji mnogo stvari koje treba znati i analizirati pre nego se donese odluka o odgovarajućem kreditu. Inovativna usluga koju je razvila Ferratum banka je nešto što je izdvaja od drugih na tržištu. Zahvaljujući transparentnoj ponudi, fleksibilnosti i praktičnosti, Ferratum je dizajnirao kreditna rješenja prema potreba klijenata. Online Ferratum prijava za kredit je najprikladniji i najjednostavniji način koji je danas dostupan građanima.

Što je Ferratum prijava?

Doći do inovativnog financijskog rješenja koje pomaže da se poboljša situacija na novčanom planu, podrazumijeva najboljU kvalitetu usluge, odnosno praktičnost, neposrednost i transparentnost. Ferratum banka ispunjava sva najvažnija očekivanja korisnika nastojeći da na predan način osigura kvalitetu svih svojih usluga i proizvoda. Ako razmišljate kako zatražiti kredit u Ferratum banci, važno je znati više informacija o karakteristikama kredita i dokumentaciji koja je potrebna za podnošenje zahtjeva. Da bi ste saznali kako sve to funkcionira, Ferratum prijava omogućava detaljan uvid u to na koji način možete pozajmiti sredstava, postoje li dodatni troškovi po kreditu i na koji način treba podnijeti zahtjev.

Ferratum prijava online

Kao što je poznato, pre donošenja odluke o kreditu važno je biti upoznat sa svim aspektima pozajmljivanja, uzimajući u obzir najpovoljnija rješenja i način online prijave. Ferratum krediti jedno su od najpovoljnijih oblika financiranja na tržištu. Međutim, prilikom prijavljivanja korisnici često imaju brojne nedoumice. Zato je Ferratum prijava izvrstan način da saznate više o svim pitanjima za kreditnu proceduru na jednom mjestu. Redovni korisnici Ferratum kreditnih usluga, upoznati su s procesom registracije i znaju da je Ferratum prijava izuzetno jednostavna.

Jednostavniji pristup financiranju – Ferratum prijava

U današnje vrijeme odluka o podizanju Ferratum bankarskog kredita je sve prisutnija kod građana, koji se pokazao najučinkovitijom opcijom za rješavanje problema s gotovinom. Istražiti sve dostupne kreditne opcije i odabrati odgovarajući putem Ferratum prijave znatno pojednostavljuje pristup ovoj vrsti financiranja. Kada je riječ o kreditnom postupku, to podrazumijeva upoznavanje sa svim onim što se odnosi na dokumentaciju, uvjete, jamstvo, kao i mnoga druga pitanja, kao što je Ferratum prijava.

Ferratum prijava za nove korisnike

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji, Ferratum prijava za kredit je brza i jednostavna. Za Ferratum kredit se možete prijaviti lako ako vam treba brz pristup gotovini, a novac je na vašem računu za 15 minuta. Za nove klijente putem Ferratum prijave dostupan je i beskamatni kredit u Ferratum banci bez ikakvih troškova. Ako niste sigurni u vezi cijelog postupka Ferratum prijava osigurava da sve rješite na lakši način. Ferratum banka na svojoj web stranici nudi detaljan vodič, gdje možete pogledati izbor kredita, informirati se o procesu registracije, uvjetima i roku otplate.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.