FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 17.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti Ferratum

 

Ferratum grupa poznata je svima. Velika bankarska grupa porijeklom iz Finske započela je svoje poslovanje prije svega 15 godina, a nitko nije očekivao da će samo u 15 godina ta grupa postati jedna od najkonkurentnijih u branši. Ferratum se tako proširio po cijelom svijetu, a jedna od zemalja gdje operiraju je i Hrvatska. Rast poslovanja u Hrvatskoj otvorio je i nove investicije, a kreditno poslovanje u stalnom je rastu. Krediti Ferratum sinonim su za pogodne kredite koje može podignuti svatko, a u trenutnim okolnostima u svijetu čini se da će online krediti preuzeti glavnu riječ u kreditnom poslovanju. Možda već i jesu. Brzi krediti Ferratum tako dolaze najčešće u online obliku. Kako je Ferratumu to uspjelo donosimo u članku.

Krediti Ferratum – online kreditno poslovanje kao okosnica Ferratuma

Ferratum je porijekom iz Finske, a Finska glasi kao zemlja tehnoloških inovacija. I ovdje je to slučaj pa nije ni čudo da je Ferratum predvodnik tehnoloških inovacija u bankarskom svijetu. Online krediti Ferratum okosnica su poslovanja ove grupe i funkcioniraju onako kako bi i trebali: brzo sjedaju na račun i proces podizanja kredita je puno kraći. Krediti Ferratum mogu se dogovoriti i podići unutar jednog dana. Online kreditno poslovanje sve češća je pojava, a 2020. godine doživljava boom.

Krediti Ferratum – prilika za sada!

Online krediti Ferratum mogli bi se činiti na prvi pogled predobrim da bi bili istiniti: krediti bez bankovnih troškova, bez dodatnih provizija. Krediti bez skrivenih troškova – jer Ferratum brine o transparentnošću svog poslovanja. Krediti Ferratum mogu se podići čak i bez kamata! Kad su u pitanju mali krediti Ferratum ih izdaje po modelu „koliko uzmeš, toliko vratiš“. Ako je ikada prilika bila za podizanje kredita, to je 2020. godina. Može se činiti nerealnim, no ovi krediti nisu tu da Vas zavaraju, već da okusite svijet digitalnog bankarenja.

Krediti Ferratum – socijalno distanciranje kao okidač promjena

Skretanje prema digitalnim transakcijama umjesto onih klasičnih dodatno je potaknuo koronavirus. Dok većina djelatnosti postepeno kreće prema jačoj i temeljitijoj digitalizaciji, Ferratum je taj korak obavio već ranije ulaganjem u mobilno kreditiranje. Krediti Ferratum rezultat su dugog niza godina ulaganja. Budućnost kreditnog poslovanja zasigurno leži u digitalnom obliku, a pitanje je vremena kada će ga društvo kompletno prihvatiti. Budite dio najranijih pristaša ovakvom modela i podignite apsurdno dobar kredit s najboljim uvjetima već sada. Krediti s nula kamata i nula bankovnih troškova trebali bi Vam biti dovoljni razlozi da ne oklijevate. Ovakve ponude neće trajati zauvijek, trajat će dok se društvo ne prilagodi novom obliku funkcioniranja.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.