FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 17.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pristup novcu online

Novac vadite sa tekućeg računa samo ako trebate gotovinu

Internet bankarstvo vam omogućuje trenutni uvid u stanje vašeg bankovnog računa i sva financijska kretanja po računu bilo da se radi o uplatama ili isplatama. Novac vadite sa tekućeg računa samo ako trebate gotovinu, jer većinu plaćanja računa i ostalih obveza možete obaviti online putem, a kupovinu ionako svi obavljaju bezgotovinskim plaćanjem bankovnim karticama. Online bankarenje svima olakšava život jer sve se može obaviti iz vlastitog doma ili pametnim telefonom bez obzira gdje se nalazite.

Digitalizacija je smanjila redove na šalterima banaka, ubrzala i pojednostavnila sve bankarske procedure, jer ako trebate novac, ne isplati vam se beskrajno čekanje u redovima, gotovinu podižete na najbližem bankomatu i čak vam je i provizija manja. Gotovina vam ionako treba samo za sitne svakodnevne potrebe ili ako kupujete rabljeni auto ili dijelove za auto u slobodnoj pogodbi ili neke druge stvari. Sve ostalo plaćate karticama na blagajnama trgovina ili ako se radi o kupovini internetom na vlastitom kućnom računalu.

Što kada vam treba novac u većem iznosu nego ga ima na vašem računu

Ako kupujete nekretninu ili skuplji rabljeni auto, obično se prilikom sklapanja ugovora očekuje da platite kaparu, često i pozamašnu prije nego skupite cjelokupan preostali iznos. I za kaparu i za isplatu trebate gotovinu, a ako vas muči pitanje što kada vam treba novac u većem iznosu nego ga ima na vašem računu, najbolja, najpovoljnija i najbrža opcija su online gotovinski krediti koji se traže, odobravaju i isplaćuju online putem, pa je to također online gotovina.

Internetski krediti su pravi online novac, ne vidite ni banku ni bankara, a gotovina vam sjeda na račun ili vam se isplaćuje na ruke, ako ste se tako dogovorili. Sve više živimo online stvarnost u svim aspektima života, a online bankarenje je sve skupa jako ubrzalo i skratilo, toliko brzo smo se na to navikli, da se rijetki sjećaju birokratskih zavrzlama na šalterima i blagajnama prije pojave interneta. Čini se kao da je to neko pradavno vrijeme.

Novac, internetsko bankarstvo, tokeni i aplikacije

Online revolucija nije nalik ni na jednu raniju industrijsku revoluciju, jer je brža od svih zajedno. Prvo ste sa svojom štednom knjižicom išli u banku po gotovinu, zatim su došli čekovi koji već olakšali plaćanje, a onda su krenule kartice koje su još više ubrzale bezgotovinska plaćanja, a bankomati su nicali kao gljive da možete brzo i lako podizati gotovinu. A onda evolucijski skok, novac, internetsko bankarstvo, tokeni i aplikacije su sve transakcije još više ubrzale.

Mnogi od vas se još sjećaju početaka internetskog bankarstva, nezgrapnih i robusnih tokena, ali pametni telefoni su opet napravili evolucijski skok aplikacijama za internetsko bankarstvo s kojih u svoj bankovni račun ulazite pinom ili samo otiskom prsta koji nitko, baš nitko ne može kopirati, jer svako ljudsko biće na svijetu ima jedinstveni otisak koji je zahvaljujući Ivanu Vučetiću napravio revoluciju u forenzičkoj kriminalistici. Upravo zahvaljujući jedinstvenom otisku svog prsta možete svoj novac prebacivati kuda želite i kada želite.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.