FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 27.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Rješenje za zatvaranje dugova

Kako pronaći najbolje rješenje za zatvaranje dugova?

Zatvaranje dugova može biti izazovno, no postoje različita rješenja koja vam mogu pomoći u tom procesu. Prvo i najvažnije, potrebno je imati pregled nad svojim dugovima. To znači da trebate sastaviti popis svih dugova koje imate, uključujući i kamate i rokove plaćanja.

Kada imate pregled nad svojim dugovima, možete razmisliti o opcijama koje vam stoje na raspolaganju.

Jedna od opcija je konsolidacija dugova, koja podrazumijeva spajanje svih dugova u jedan, što vam može olakšati plaćanje. Konsolidaciju možete napraviti uz pomoć kreditne institucije ili uz pomoć specijalizirane tvrtke za konsolidaciju dugova. Ova opcija može biti korisna ukoliko imate više dugova s visokim kamatnim stopama, jer vam konsolidacija može uštedjeti novac na kamatama.

Druga opcija je restrukturiranje dugova, što znači dogovor s vjerovnicima o novim uvjetima plaćanja.

To može uključivati promjenu rokova plaćanja ili smanjenje kamatnih stopa. Restrukturiranje dugova obično se radi kada se više ne može podmiriti postojeće obveze, a vjerovnici su spremni razgovarati i pronaći zajedničko rješenje.

Treća opcija je upravljanje dugovima samostalno, što uključuje stvaranje plana otplaćivanja dugova. Ova opcija može biti korisna ukoliko imate manje dugove i dovoljno financijskih sredstava za njihovo plaćanje.

Plan otplaćivanja dugova možete napraviti sami ili uz pomoć financijskog savjetnika.

Važno je napomenuti da ne postoji jedinstveno rješenje koje će odgovarati svakome, već je potrebno pronaći rješenje koje odgovara vašoj financijskoj situaciji. Ukoliko ste neodlučni, uvijek se možete obratiti financijskom savjetniku ili stručnjaku za upravljanje dugovima koji će vam pomoći u odabiru najbolje opcije za vas. Svakako, važno je da se što prije uhvatite u koštac sa svojim dugovima i pronađete rješenje za zatvaranje istih kako biste ponovno postali financijski stabilni. Rješenje za zatvaranje dugova postoji, samo je važno pronaći ono koje najbolje odgovara vašoj situaciji.

Rješenje za zatvaranje dugova: Kako izbjeći daljnje zaduživanje?

Jednom kada ste pronašli rješenje za zatvaranje dugova, važno je izbjeći daljnje zaduživanje kako ne biste upali u novi ciklus dugova. Postoje nekoliko savjeta koji vam mogu pomoći u tom procesu.

Prvo, važno je da smanjite svoje troškove. To možete učiniti tako što ćete izraditi plan trošenja, pratiti svoje troškove i pokušati ih smanjiti gdje god je to moguće.

Također, možete razmisliti o smanjenju troškova za vaše mjesečne račune, poput računa za struju, vodu i internet.

Drugo, važno je povećati svoj prihod. To možete učiniti tako što ćete potražiti bolje plaćeni posao, raditi dodatni posao ili se baviti nekom dodatnom aktivnošću kao što je npr. prodaja stvari koje ne koristite.

Treće, važno je da se educirate o financijskom upravljanju.

Postoje brojne knjige, članci i web stranice koje nude savjete o tome kako upravljati novcem i kako izbjeći dugove. Ulaganje vremena u edukaciju o financijama može vam pomoći u dugoročnom financijskom uspjehu.

Četvrto, važno je da imate financijski plan za budućnost. Kreiranje budžeta za sljedeću godinu, pet godina ili deset godina može vam pomoći u planiranju vaših financijskih ciljeva i u izbjegavanju dugova.

Planiranje učinkovitog upravljanja vašim financijama je ključno za sprečavanje novih dugova.

Naposljetku, važno je da budete disciplinirani. Slijedite svoj plan trošenja, izbjegavajte nepotrebna zaduživanja i budite dosljedni u svom financijskom planiranju. Rješenje za zatvaranje dugova nije jednostavan proces, ali biti discipliniran i dosljedan u svojim financijskim odlukama može vam pomoći u sprečavanju novih dugova i postizanju financijske stabilnosti.

Rješenje za zatvaranje dugova: Kako se nositi s dugovima i vratiti financijsku stabilnost?

Kada ste pronašli rješenje za zatvaranje dugova i izbjegli daljnje zaduživanje, sljedeći korak je da se nosite s dugovima i vratite financijsku stabilnost. U ovom procesu važno je biti strpljiv i dosljedan.

Prvi korak koji trebate poduzeti je da se fokusirate na plaćanje najvažnijih dugova, kao što su dugovi s visokim kamatnim stopama, dugovi koji su dosegli svoj rok plaćanja ili dugovi koji su vezani za važne stvari kao što su hipoteka ili auto kredit. Prioritetno plaćanje ovih dugova pomoći će vam u izbjegavanju dodatnih troškova i povećanju vaše financijske stabilnosti.

Drugi korak je da se fokusirate na dugove s nižim kamatnim stopama.

Iako je plaćanje ovih dugova manje prioritetno, plaćanje malih računa dugoročno može imati velik utjecaj na vašu financijsku stabilnost. Uzmite u obzir plaćanje dugova po redoslijedu visine kamatnih stopa.

Treći korak je da se fokusirate na povećanje vaših prihoda. Povećanje prihoda može vam omogućiti da lakše podmirite svoje dugove i postanete finansijski stabilni.

Razmislite o pronalaženju bolje plaćenog posla, radite dodatni posao ili se bavite nekom dodatnom aktivnošću koja vam može donijeti dodatni prihod.

Četvrti korak je da uštedite novac. To možete učiniti tako što ćete smanjiti svoje troškove, da biste imali više novca za plaćanje dugova. Razmislite o prodaji stvari koje ne koristite, smanjenju troškova za vaše mjesečne račune, poput računa za struju, vodu i internet i slično.

Naposljetku, važno je da imate plan.

Kreiranje plana koji uključuje plaćanje dugova, smanjenje troškova i povećanje prihoda, može vam pomoći u postizanju financijske stabilnosti. Također, važno je da budete disciplinirani i dosljedni u provedbi plana. Planiranje vaših financija i dosljednost u održavanju vašeg plana može vam pomoći da postignete dugoročnu financijsku stabilnost. Rješenje za zatvaranje dugova nije jednostavan proces, ali uz strpljenje, dosljednost i planiranje, možete postići dugoročni financijski uspjeh.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.