FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 17.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

www ferratumbank hr

Saznajte više o ponudi kredita, pozajmica i zajmova na www ferratumbank hr. Potražite stručni savjet od pravih financijskih stručnjaka ferratum banke koji će vam pomoći da izaberete najbolju kreditnu opciju i ostvarite svoje financijske ciljeve. Riješite svoje novčane probleme brzom prijavom na www ferratumbank hr. Zahtjevi za kredit su 100% online, bez skrivenih naknada i troškova.

www ferratumbank hr -za pristupačna financijska rješenja

Život ne ide uvijek prema planu, naročito kada je riječ o novcu. Često neplanirani događaji poput kvara na autu, visokih mjesečnih računa ili dodatnih troškova zahtijevaju u kratkom roku najbolje rješenje. Nekada je potreba za brzim pristupom gotovini neophodan uslijed iznenadnih izdataka, a vrijeme do naredne plate je daleko. Kako bi ste novac pozajmili brzo i bez ikakvih komplikacija, ferratum banka u svojoj ponudi ima najpovoljnije kredite i pozajmice za građane. Ako želite saznati više informacija o dostupnim kreditima i pozajmicama posjetite web stranicu www ferratumbank hr.

Sigurno online bankarstvo – www ferratumbank hr

Ferratumbank prepoznata je kao jedna od vodećih u sektoru digitalnog bankarstva čineći pristup financiranju znatno lakšim i prikladnijim. Nudimo izuzetne mogućnosti financiranja, u rasponu od manjih pozajmica s kraćim rokom otplate do gotovinskih kredita s transparentnim i fleksibilnim uvjetima. Putem web stranice www ferratumbank hr informirajte se detaljno o dostupnim ponudama i najpovoljnijim kreditnim opcijama.

Za jednostavniji način pozajmljivanja – www ferratumbank hr

Ispunjenje svih vaših budućih financijskih ciljeva su naši glavni prioriteti. Zato naše bankarske usluge želimo prilagoditi vašim potrebama i omogućiti pronalaženje adekvatnog rješenja. Nastojimo svakom klijentu pružiti jednak pristup financiranju i priliku za ostvarenje najvažnijih ciljeva u budućnosti. Cilj nam je ponuditi isplativa rješenja, poput kredita i zajmova koji se kreću u rasponu od mikro kredita do dugoročnih opcija financiranja. U nastojanju da svim klijentima pružimo najbolje korisničko iskustvo, osigurali smo jednostavan pristup svim najvažnijim informacijama putem web stranice www ferratumbank hr.

Do najboljeg izbora uz www ferratumbank hr

U vremenu kada je dostupan raznovrstan broj financijskih proizvoda na tržištu, ferratum banka nastoji ponuditi inovativnu kreditnu liniju dizajniranu da pomogne potrošačima u realizaciji njihovih važnih ciljeva i rješavanju novčanih problema. Ferratum banka nudi više od tradicionalnih financijskih institucija, jer prednost daje jednostavnosti, brzini i kvalitetu usluga. Svakodnevno radimo na inovaciji i ponudi pristupačnih financijskih proizvoda utemeljenih na najvažnijim potrebama klijenata.

Do pozajmice novca sigurno i brzo – www ferratumbank hr

Ferratum banka je pomogla velikom broju ljudi da dođu do kredita putem interneta, brzo, jednostavno i potpuno sigurno. Od značajne uštede vašeg vremena do fleksibilnijih opcija financiranja, kreditna ponuda ferratum banke olakšava dolazak do novca. Znamo da je donošenje odluke o izboru pravog kredita često zbunjujuće i teško, zbog čega smo cijeli proces učinili mnogo lakšim i jednostavnijim. Na web stranici www ferratumbank hr možete pogledati dostupnu ponudu kredita i pozajmica. Uz kratki postupak online prijave i odobrenje, novac može biti na vašem računu za 15 minuta.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.