FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum bank Zagreb

Jedini beskamatni kredit –  Ferratum bank Zagreb

Jedinstvena ponuda na kreditnom tržištu je beskamatni kredit od 3 000, 00 kn, na trei mjeseca, što znači da vraćate koliko ste posudili bez ikakvih troškova po kreditu. Ovu ponudu mogu iskoristiti svi novi korisnici na  Ferratum bank Zagreb. Nijedna banka, nijedna kreditna kuća ili agencija i nijedan privatni pozajmljivač nema ovakvu ponudu s privilegijom od nula troškova po kreditu. Ova povlastica je velikodušna dobrodošlica novim korisnicima  Ferratum bank Zagreb. Kad se jesen zahukta i kad shvatite da je teže nego što ste mislili, kad dođete u situaciju da negdje morate pozajmiti novac, možete se i sami uvjeriti koliko je to velika povlastica. Kao novi korisnik na  Ferratum bank Zagrebimate pravo na takvu, beskamatnu pozajmicu.

Gotovina nadohvat ruke –  Ferratum bank Zagreb

Brza gotovina je moguća jedino kroz online kredite i zajmove. Pionir modernih, internetskih kredita je  Ferratum bank Zagreb. U ponudi su kratkoročni, mikro krediti u iznosu od 75 EUR do 4000 EUR na rok do 18 mjeseci. Na službenim web stranicama  Ferratum bank Zagreb pregledajte sve ponude, skupite sve informacije prije nego što krenete u kreditnu proceduru. Ovo je svakako najbrža, najpovoljnija i najsigurnija kreditna opcija. Na  Ferratum bank Zagreb od trenutka predaje zahtjeva za kredit do do isplate odobrenog kredita jedva da prođe 15 minuta. Dakle, ako vam se žuri, ako doista trebate hitnu gotovinu, krenite!

Mobilni kredit – Ferratum bank Zagreb

Vlasnici pametnih telefona su došli na svoje, samo jednim SMS-om mogu zatražiti i dobiti zajam. I u takvom, mobilnom bankarstvu prednjači Ferratum bank Zagreb. Korisnicima koji su stalno u pokretu i ne mogu svuda sa sobom vući svoje osobno računala, SMS krediti su pravi spas. Na  Ferratum bank Zagreb vas dakle, samo jedna SMS poruka dijeli od novca koji hitno trebate. Brži i kraći put do kredita ne postoji, zato mobilno bankarstvo ima sve više poklonika. Ne trebate nikakve pripreme, sve obavite u hodu,  Ferratum bank Zagreb vam je pri ruci 24 sata, ali ipak, ako želite isplatu odmah, SMS zahtjev za kredit pošaljite u vremenu od 9:00 – 14:00, kada je transfer novca siguran.

Osobni kredit u tri koraka –  Ferratum bank Zagreb

Svi građani od 18 – 78 godina mogu zatražiti i dobiti kredit ili pozajmicu. Registrirajte se i ulogirajte na Ferratum bank Zagreb, odaberite iznos kredita i rok otplate i pokrenite kreditnu proceduru. Ispunite obrazac zahtjeva za kredit, pričekajte odobrenje i odmah provjerite svoj bankovni račun, jer odobreni novac se odmah po odobrenje šalje na vaš račun. Vaša najbolja i najbrža kreditna kuća je  Ferratum bank Zagreb. Ako ste novi korisnik, ne propustite priliku za beskamatni zajam na tri mjeseca. Samo na Ferratum bank Zagreb imate takvu privilegiju. Pratite novosti i nformacije i ne propustite povoljne akcije u kreditiranju.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.