FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Jamac za Ferratum

U svijetu bankara i financija Ferratum grupa nametnula se kao konkurentna kompanija ostalim bankarskim magnatima u toku zadnjih 2 desetljeća. Originalno iz Finske, Ferratum je svoje poslovanje proširio po cijelom svijetu. Poslovanje Ferratuma uglavnom se fokusira na kreditno poslovanje, a di su krediti tu su i jamci. Ipak, jamac za Ferratum u većini kredita neće biti ni potreban jer Ferratum trenutno daje ponudu kredita od kojih se glava okreće. Da! Najpogodniji krediti na tržištu, odnosno najpogodniji online krediti i Vas će ostaviti bez riječi. Kad su u pitanju online krediti bez provizija i kamata, svatko u potrazi za novcem će stati i promisliti o ponudi.

Jamac za Ferratum – ostavite jamce za druge dane

U Ferratumu je pitanje jamca od velike važnosti kad su u pitanju veliki i dugotrajni krediti. Jamac za Ferratum u drugim slučajevima neće biti potreban. Razlog tomu je digitalna revolucija kreditnog sustava koja traje već neko vrijeme, no tek u 2020. godini dobiva na fokusu u svjetskoj ekonomiji. Jamac za Ferratum neće Vam trebati kod podizanja online nenamjenskih kredita, a papirologija i dokumenti za takve kredite svedeni su na minimum. Jamac za Ferratum banku označava obvezu samo kod najvećih kredita.

Jamac za Ferratum – iskoristite pogodnosti online sustava

Online krediti u Ferratumu trenutno su u fokusu poslovanja Ferratuma. U svijetu koji uvjetuje koronavirus, društvena distanca cilj je u svakom poslu, a bankarska djelatnost dobro se snašla pogotovo kad je u pitanju Ferratum. Jamac za Ferratum online kredite nije uključen u proces pošto je težište online kredita da budu brzo dostupni te da klijentima novci sjedaju na račun u najkraćem mogućem roku. Takvi krediti savršeni su za vrijeme korone, a na račun sjedaju unutar jednog dana. Jamac za Ferratum Vam neće trebati, samo volja za podizanjem kredita.

Jamac za Ferratum – prekretnica u kreditnom poslovanju

Uz ovakve uvjete, bankovna djelatnost primorana je preseliti većinu svog poslovanja online, a takav stav zahtjeva i svojevrsni odgoj društva da prihvati online kreditiranje. Jamac za Ferratum u tom novom kreditnom poslovanju sve će se rjeđe spominjati, a sve kako bi online kreditiranje teklo što tečnije i brže. Sada je najbolje vrijeme za podizanje Ferratum kredita dok su krediti toliko pogodni da nema ni kamata na određenim ponudama, a Ferratum je isto tako objavio da bankovnih naknada i provizija neće biti u njihovoj kampanji online kredita. Odlučite se već danas za kredit, zaboravite jamca i vratite koliko ste i posudili. U ovakvim uvjetima kreditno poslovanje se zaista isplati klijentima.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.