FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 17.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Jamac za kredit Ferratum

Stambeni kredit – jamac za kredit Ferratum

Nekako je pravilo da stambeni krediti spadaju u veće kredite za koje je potrebno jamstvo. Ako nemate svoje jamstvo za takav kredit, kupite jamstvo na  jamac za kredit Ferratum. To je najlakši, najbrži i najbezbolniji način da kredit što prije realizirate. Kupovinu jamstva ili osiguranja kredita jamac za kredit Ferratum ima ugrađenu u proceduru zahtjeva za kredit. Ne gubite vrijeme moljakajući ljude da vam budu jamci, jer je naći jamca postalo skoro pa nemoguća misija. Umjesto da gubite vrijeme, živce, a možda i prijatelje, jer su vas odbili, izaberite kupnju jamstva, jer jamac za kredit Ferratum je najbolji jamac i nikada vas ne odbije. Nemate razloga da odustanete od kredita samo zbog jamaca.

Studentski kredit – jamac za kredit Ferratum

Slično kao i kod stambenog kredita i studentski krediti trebaju jamstvo ili osiguranje. Studenti su mladi ljudi na početku života i naći jamce bi za njih mogao biti pravi podvig. Umjesto gubljenja vremena na nemoguće, odmah mogu kupiti jamstvo na jamac za kredit Ferratum, ubrzati kreditnu proceduru, a student će se brže vratiti svojim knjigama i ispitima. Studentski kredit treba osloboditi studente egzistencijalnih briga i omogućiti im da se posvete svom studiranju i ispitima fokusirano, koncentrirano i uspješno. Ako će osigurati uspjeh i put do diplome studentu koji je zatražio studentski kredit, jamac za kredit Ferratum je ispunio svoju svrhu investiranja u budućnost.

Kredit za umirovljenike – jamac za kredit Ferratum

Visina kredita za umirovljenike ovisi o visini njihove mirovine, ostalim prihodima i njihovoj dobi. No, ovisno o visini zatraženog kredita i umirovljenicima može zatrebati jamstvo i ako nemaju neko svoje jamstvo, na jamac za kredit Ferratum imaju mogućnost kupovine jamstva. Kupovina jamstva je velika olakšica svim korisnicima kredita koji nemaju neka svoja jamstva. Upravo zbog mogućnosti kupovine jamstva na jamac za kredit Ferratum nema odbijenih zahtjeva za kredit. Zato, ako trebate kredit, a mislite da ga ne možete dobiti, prvo provjerite, informirajte se. Ne odustajte od svojih snova jer ste naišli na prepreku, jer jamac za kredit Ferratum ima rješenje za sve probleme.

Opremanje radionice – jamac za kredit Ferratum

Krećete u privatni posao, nekako ste namaknuli prostor i sad ste zapeli. Nemojte stati na pola puta, obratite se na jamac za kredit Ferratum i dovršite započeto da možete početi zarađivati. Bez obzira da li je to autoradionica, frizerski salon, neka kreativna radionica ili radionica za popravke, opremite je i krenite s poslom. Ovisno o visini kredita koji trebate i o tome kakva jamstva sami nudite, ako vam zatreba, možete i kupiti jamstvo na jamac za kredit Ferratum. Čim počnete zarađivati, uloženo će se početi vraćati, pa će i otplata kredita biti lakša. Kada se posao uhoda, kada se osvrnete iza sebe, bit ćete zahvalni na prilici koju vam je pružio jamac za kredit Ferratum.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.