FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:39
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Jamstvo Ferratum

Nemaš jamca, kupi jamstvo – jamstvo Ferratum

U današnja vremena jamca ne možete nači ni sa svijećom, no, ne dopustite da vam to bude zapreka do novca koji vam je nužno potreban. Trebate kredit, nemate jamca, preporuka; kupite jamstvo Ferratum. Kreditni tim osugurava svima kojima je to potrebno kupovinu jamstva. Najčešće neki korisnici ni ne bi mogli dobiti kredit, pogotovo kredit u većim iznosima da nemaju mogućnost kupiti jamstvo Ferratum. To je bolje i jednostavnije nego da u besparici kuma vodite na skupi ručak i neugodno ga moljakate da vam bude jamac, a on vas na kraju ipak odbije. Ne gubite vrijeme tražeći jamca, kupite jamstvo Ferratum i kredit realizirajte još danas.

Stambeni krediti – jamstvo Ferratum

Kupovina kuće ili stana je večini ljudi najveći i financijski najzahtjevniji životni pothvat. Stambeni krediti u bankama trebaju jamce, sudužnike, instrumente osiguranja razne vrste. Kupite jamstvo Ferratum i bez takvog i ikakvog drugog kompliciranja podignite svoj stambeni krediti. Kada se uselite u „svoju kućicu, svoju slobodicu“ i odahnete od mozganja i traženja, shvatit ćete da vam je to bio najpametniji potez u žvotu. Mnogi su dobili stambeni kredit samo zahvaljujući tome što su mogli kupiti  jamstvo Ferratum, možete i vi. Informirajte se i dobro odvagnite sve momente. Na jamstvo Ferratum provjerite koliko će vas to koštati obzirom na odabrani iznos kredita i rok otplate i krenite u ostvarenje svog sna.

Gotovinski krediti – jamstvo Ferratum

Ne trebaju samo stambeni krediti jamstvo. Iza gotovinske kredite trebate jamstvo Ferratum, pogotovo ako posuđujete veće iznose novca. Ako imate neke svoje instrumente osiguranja kredita, naravno bit će uvaženi. No, mnogi korisnici gotovinskih kredita nemaju načina osigurati traženi kredit i takvi korisnici su sretni što mogu kupiti jamstvo Ferratum i tako brzinski dobiti gotovinu koja im je hitno potrebna. Kakva god prepreka vam stajala na putu do gotovinskog kredita, ona je rješiva.  Ako nemate nikakvu policu osiguranja ili ne možete ponuditi nešto drugo kao garanciju za traženi kredit, jednostavno kupite jamstvo Ferratum i bezbolno uklonite prepreku i realizirajte gotovinski kredit.

Osiguranje kredita – jamstvo Ferratum

Garancija ili jamstvo u kreditnom poslovanju su čin obveze zajmoprimca da će ažurno i na vrijeme vratiti posuđeni novac. Ako nemate svoju garantnu opciju, kupite jamstvo Ferratum. Cijena ovakvog jamstva ovisi o visini iznosa koji posuđujete i roka na koji posuđujete. Sve je transparentno i vidljivo kod online kreditiranja, ako kupujete  jamstvo Ferratum odmah na izračunu vidite koliko vas to košta. Kreditnim kalkulatorom možete i sami izračunati sve troškove po kreditu koji planirate zatražiti. Kupljeno jamstvo Ferratum je također trošak po kreditu. Naravno, dok ispunjavate svoj zahtjev za kredit možda se prisjetite i svoje imovine koju možete navesti kao garanciju. U tom slučaju vam ne treba jamstvo Ferratum.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.