FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:39
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum bank jamstvo

Kako kupiti sve za školu – Ferratum bank jamstvo

Ako imate više đaka u kući, ovo su za vas vrlo stresni dani, treba nabaviti sve za školu u ovoj, financijski mršavoj godini. Napravite spisak potrebnih stvari za školu, objedinite popis u jedinstven iznos i zatražite kredit na Ferratum bank jamstvo. Ako je iznos povelik, razmislite o jamstvu kojim želite osigurati kredit. Pripremite osobnu iskaznicu, karticu vašeg tekućeg računa, ulogirajte se na Ferratum bank jamstvo i u par koraka predajte zahtjev za kredit. Pažljivo pratite sve korake pri ispunjavanju obrasca za kredit, pogotovo ako vam je to prvi online kredit u životu. Vi ćete priložiti svoje jamstvo, a Ferratum bank jamstvo vam jamči isplatu odobrenog kredita odmah.

Kako prebroditi jesen i zimu – Ferratum bank jamstvo

U teškoj ste životnoj fazi i pribojavate se nadolazeće jeseni i zime. Ne brinite, Ferratum bank jamstvo pomaže u nevolji. Kad vam dobro ide ne trebate nikoga. U teškim vremenima trebate prijatelja, trebate pomoć, trebate Ferratum bank jamstvo. Posudbe gotovine od 75 EUR do 4000 EUR, po povoljnim uvjetima i sa rokovima otplate do 18 mjeseci. Ako već morate posuditi gotovinu, posudite kod Ferratum bank jamstvo koja osigurava najpovoljnije kredite i pozajmice. Mjesečnu ratu otplate diktiraju posuđeni iznos i rok otplate koji ste izabrali. Tražite iznos prema svojim potrebama, ali vodite računa o mogućnostima otplate, Ferratum bank jamstvo ne želi da vas rata previše optereti.

Gotovina na tri mjeseca sa 0 % kamata – Ferratum bank jamstvo

Ima puno pogodnosti u online kreditiranju, ako ste zaposleni ne morate priložiti platnu listu, čak i ako već jeste u kreditu. Ako ste novi korisnik na Ferratum bank jamstvo imate jedinstvenu mogućnost posudbe do određenog iznosa sa nula eura troškova po kreditu. Što to znači? Znači da koliko ste posudili, toliko i vratite i to je trenutno najpovoljnija ponuda na Ferratum bank jamstvo, a i na cijelom kreditnom tržištu. Ovu povoljnu ponudu mogu koristiti svi novi korisnici. Ako prvi puta tražite zajam od Ferratum bank jamstvo, vi jeste novi korisnik. To je rijetka povlastica koju trebate iskoristiti dok traje akcija. Učinite sebi uslugu i na Ferratum bank jamstvo zatražite odmah upravo ovaj zajam.

Isplata odmah – Ferratum bank jamstvo

Svi online krediti se rješavaju po ubrzanoj proceduri, brzo se odobravaju i odmah po odobrenju isplaćuju. Na Ferratum bank jamstvo se svi krediti i zajmovi rješavaju online putem, što jamči isplatu odmah po odobrenju. Brza isplata je i glavni razlog zbog kojeg su online krediti danas najrašireniji i najtraženiji način posuđivanja novca. U digitaliziranom svijetu takvo ubrzanje transfera novca određuje uspjeh kreditnih kuća i zadovoljstvo korisnika, pa je Ferratum bank jamstvo među prvima u davanju kredita i zajmova online putem. Treba živjeti u skladu s vremenom i potrebama modernog čovjeka. Nitko više nema vremena u neizvjesnosti čekati bankarsko otezanje s odobravanjem i isplatom kredita, zato korisnici vole Ferratum bank jamstvo.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.