FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:39
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Jamstvo za kredit Ferratum

Sektor financija se neprestano mjenja, međutim postoje određeni bankarski protokoli koji se odnose na mogućnost pristupanja gotovini. Reč je o jamstvu koje omogućava financiranje kod izabranog zajmodavca. S nastojanjem da omogući mnogo bolje iskustvo pozajmljivanja građanima, Ferratum je ponudio fleksibilnu opciju. Uz jamstvo za kredit Ferratum može se lako rješiti problem pristupa financiranju uz samo nekoliko jednostavnih koraka.

Što podrazumijeva jamstvo za kredit Ferratum?

Krediti preko interneta su jedna  od najinovativnijih alternativa koja pruža potporu na financijskom planu. Njihov koncept nije nepoznat, budući da ih odlikuju jedinstvene karakteristike u smislu podnošenja zahteva i brzine odobrenja. No, s’ s obzirom na to da proces dobivanja kredita podrazumijeva i jamstvo, to je jedna od najvećih poteškoća u pristupu odabranoj financijskoj usluzi. Kako bi omogućili  pristup za jamstvo za kredit Ferratum je ponudio praktično i brzo rješenje. Jamstvo za kredit Ferratum omogućava da lakše ostvarite svoje odluke o kreditiranju, čak i ako su u pitanju krediti s dužim rokom otplate, poput stambenih. Što se tiče Ferratum kredita s dužim rokom otplate, jamstvo je vrlo važan deo postupka, jer se koristi kao instrument osiguranja i mogućeg rizika od potencijalnog nevraćanja sredstava.

Jamstvo za kredit Ferratum – pojednostavljuje cijeli postupak financiranja

Iako je ranije bilo dosta složeno pronaći jamca, danas je moguće veoma lako dobiti jamstvo za kredit Ferratum. U zavisnosti od novčanog iznosa željenog kredita i razdoblja otplate može se procjeniti i jamstvo za kredit Ferratum. Svrha ove vrste jamstva je da osigura ispunjenje svih ugovornih obaveza klijenta prema banci. Iz tog razloga, jamstvo za kredit Ferratum može se dobiti putem agencije za osiguranje, bez obzira o kojoj vrsti kredita je riječ. Važno je napomenuti da se unaprijed detaljno treba informirati o uvjetima i cijeni jamstva.

Najčešći razlozi za ugovaranje jamstva za kredit Ferratum

Određen broj kreditnih ponuda na tržišta su jednostavne, dok su druge karakteristične po kompliciranim uvjetima. Ako vam je potreban veći novčani iznos jamstvo za kredit Ferratum je najpouzdaniji način da ostvarite svoje financijske planove. Jamstvo za kredit Ferratum sve češće koriste građani koji ne mogu pristupiti tradicionalnim bankarskim zajmovima, zbog lošeg kreditnog rejtinga ili neispunjavanja određenih uvjeta.

Kako do jamstva za kredit Ferratum?

Kada vam kredit treba brzo i nemate jamca, najbolja opcija koja vam stoji na raspolaganju je jamstvo za kredit Ferratum. Ako vas zanima način kako možete doći do jamstva za kredit Ferratum, postupak je izuzetno jednostavan. Između korisnika kredita i agencije za osiguranje kredita može se ugovoriti i ostvariti jamstvo za kredit Ferratum. Cjelokupna procedura podrazumijeva osnovnu dokumentaciju, OIB i bankarsku karticu. Dakle, korisnicima je omogućen funkcionalan i transparentan način dođu do kredita bez ikakvih birokratskih problema.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.