FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kredit za umirovljenike

Kredit za umirovljenike – uvjeti i mogućnosti

S obzirom na životnu dob i financijsku situaciju, umirovljenici često nailaze na poteškoće pri dobivanju kredita. Međutim, postoje određene mogućnosti za dobivanje kredita za umirovljenike uz pridržavanje određenih uvjeta.

Uvjeti za dobivanje kredita za umirovljenike uglavnom se odnose na dob i visinu mirovine.

Većina banaka i kreditnih institucija omogućuje kreditiranje umirovljenika koji su mlađi od 75 godina i koji primaju redovnu mirovinu koja je dovoljna za otplatu kredita. Također, često se traži i minimalna visina mirovine koja može biti različita kod različitih kreditnih institucija.

Kada se radi o vrsti kredita, umirovljenici mogu odabrati između gotovinskog kredita, stambenog kredita ili kredita za kupnju vozila. Gotovinski krediti su često najzastupljeniji među umirovljenicima jer ne zahtijevaju nikakvo jamstvo te se mogu koristiti za razne svrhe, od putovanja do pokrivanja nepredviđenih troškova.

Stambeni krediti i krediti za kupnju vozila su nešto složeniji jer zahtijevaju jamstvo u obliku nekretnine ili vozila koje se kupuje.

Kada se odlučuju za kredit, umirovljenici trebaju uzeti u obzir nekoliko faktora kako bi odabrali najbolji kredit za svoje potrebe. Prije svega, trebaju provjeriti kamatne stope i uvjete kredita kod različitih kreditnih institucija.

Također, trebaju obratiti pažnju na dodatne troškove kao što su naknade za obradu zahtjeva ili osiguranje kredita. Važno je odabrati kredit s najnižim troškovima kako bi se izbjeglo preplaćivanje.

Prednosti kredita za umirovljenike su mnogobrojne, od mogućnosti financiranja željenih potreba do lakšeg planiranja budućnosti uz fiksnu otplatu kredita. No, postoje i određeni nedostaci koji se mogu odnositi na više kamatne stope ili zahtjeve za jamstvom.

Ukupno gledano, kredit za umirovljenike može biti koristan alat za ostvarenje financijskih ciljeva. Važno je pridržavati se uvjeta kreditnih institucija i pažljivo odabrati najbolju opciju za svoje potrebe.

Kako odabrati najbolji kredit za umirovljenike?

Odabir najboljeg kredita za umirovljenike može biti izazovan zbog mnogobrojnih mogućnosti koje nude različite kreditne institucije. Međutim, postoje neki ključni faktori koje umirovljenici trebaju uzeti u obzir kako bi odabrali najbolju opciju za svoje potrebe.

Prije svega, trebaju provjeriti kamatne stope koje nude različite banke i kreditne institucije. Važno je odabrati kredit s najnižom kamatnom stopom kako bi se izbjeglo preplaćivanje. Također, umirovljenici trebaju obratiti pažnju na dodatne troškove kao što su naknade za obradu zahtjeva ili osiguranje kredita. Neki krediti imaju skrivene troškove koje je važno otkriti prije nego što se odlučimo za određenu opciju.

Još jedan važan faktor je rok otplate kredita.

Umirovljenici bi trebali izabrati rok otplate koji im najbolje odgovara i koji nije prekratak ili preduž. Važno je uzeti u obzir da dugoročni krediti, poput stambenih kredita, mogu zahtijevati veće kamatne stope, ali mogu biti bolja opcija zbog niže mjesečne rate.

Umirovljenici također mogu razmotriti opciju zajedničkog kreditiranja s nekim tko ima stabilan izvor prihoda. Ovo može smanjiti kamatne stope i uvjete za kredit, ali treba uzeti u obzir da su oba kreditni dužnici odgovorna za otplatu kredita.

Kada se odlučujete za najbolji kredit, važno je uzeti u obzir i reputaciju kreditne institucije. Provjerite povijest i recenzije institucije kako biste bili sigurni da radite s pouzdanim pružateljem kredita.

U konačnici, odabir najboljeg kredita za umirovljenike ovisi o individualnim potrebama i željama svakog pojedinog umirovljenika. Važno je istražiti sve opcije i uzeti u obzir ključne faktore prije donošenja odluke o kreditu koji će najbolje odgovarati vašim potrebama i mogućnostima.

Kredit za umirovljenike – prednosti i nedostaci

Kredit za umirovljenike može biti koristan alat u ostvarenju financijskih ciljeva, no isto tako, postoje i određeni nedostaci koje umirovljenici trebaju uzeti u obzir prije nego što se odluče za kreditiranje.

Jedan od nedostataka može biti viša kamatna stopa u usporedbi s drugim vrstama kredita. Često se traži veća kamatna stopa zbog rizika koji se povezuje s kreditiranjem umirovljenika.

Još jedan nedostatak je zahtjev za jamstvom, posebno kod stambenih kredita ili kredita za kupnju vozila. Umirovljenicima može biti teško zadovoljiti zahtjeve za jamstvom, posebno ako nemaju vrijednu nekretninu ili ako ne žele stavljati u rizik svoju imovinu.

Također, umirovljenici trebaju uzeti u obzir svoju životnu dob i dugoročnu otplatu kredita. Dugoročni krediti mogu zahtijevati otplatu kroz 20 do 30 godina, što može biti velik teret za umirovljenike.

Također, otplata kredita može se preklapati s drugim financijskim obvezama, kao što su zdravstveni troškovi.

Ipak, kredit za umirovljenike može imati i brojne prednosti. Jedna od prednosti je mogućnost financiranja raznih potreba i želja, od putovanja do kupovine novih kućanskih aparata.

Kredit može također pomoći umirovljenicima u planiranju budućnosti, jer im omogućuje predvidivu fiksnu mjesečnu otplatu.

Još jedna prednost kredita za umirovljenike je mogućnost poboljšanja kreditne sposobnosti. Redovna otplata kredita može pomoći u stvaranju kreditne povijesti i poboljšanju kreditnog rejtinga, što može biti korisno u budućnosti.

U konačnici, umirovljenici trebaju pažljivo razmotriti prednosti i nedostatke kredita prije nego što se odluče za kreditiranje. Važno je uzeti u obzir svoju financijsku situaciju i potrebe te istražiti sve opcije prije donošenja odluke. S pravim odabirom kredita, umirovljenici mogu ostvariti svoje financijske ciljeve i uživati u zasluženoj mirovini.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.