FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum bank Split

Novi koncept bankarstva postao je jedan od ključnih u financijskom sektoru. Tokom posljednjih 15 godina Ferratum grupa naporno je radila na kreiranju boljih kreditnih usluga čineći cijelo iskustvo za klijente lakšim i ugodnijim. Nastavljajući da gradi poboljšana rješenja u bankarstvu, Ferratum je donio niz inovacija koje mogu pomoći da se ojača financijska budućnost. Ferratum bank Split nudi jedinstveni bankarski model s ciljem da pokrije najvažnije potrebe korisnika u području financiranja.

Vaš financijski život činimo jednostavnijim – Ferratum bank Split

Od samog početka Ferratum grupa pružila je brojne prednosti za klijente u pristupu bankarskim uslugama, u smislu minimalne papirologije, transparentnih uvjeta i brzog odobrenja. Uz izuzetne inovacije i digitalno bankarstvo, Ferratum je omogućio fleksibilniji pristup financiranju. Ferratum bank Split fokusirana je ka ispunjenju očekivanja klijenata, uz konkurentne i transparentne proizvode. Bez obzira na razlog uzimanja kredita, želite kupiti novi auto, preurediti dom, uložiti u školovanje djece ili platiti stara dugovanja, Ferratum bank Split nudi brža, fleksibilnija i jednostavnija rješenja.

Ferratum bank Split – Do najpovoljnijeg kredita za nekoliko minuta

Tehnološki napredak transformirao je različita područja života uključujući pristup financijskim proizvodima i bankarskim uslugama. U skladu sa sve većim potrebama tržišta, Ferratum bank Split ih je prepoznala, ponudila jednostavnije financijske proizvode i usluge uz minimalne uvjete. U odnosu na tradicionalne banke, Ferratum bank Split omogućila je pristup kreditima s konkurentnijom kamatnom stopom, većom fleksibilnošću i bržim odobrenjem. Zahvaljujući širokom spektru proizvoda, Ferratum bank Split ponudila je više pogodnosti prilagođenim svakodnevnim potrebama građana.

Ferratum bank Split – pouzdano do pravog kreditnog rješenja

Kada želite zatražiti najpovoljniji vid financiranja, najbolja opcija koja vam uvjek stoji na raspolaganju je Ferratum bank Split.Unutar ogromne financijske ponude koja je danas prisutna na tržištu, jedinstvena bankarska rješenja pojednostavljuju život. S’ s obzirom na to da je među najvažnijim aspektima ponuditi funkcionalnost i proizvode koji su prilagođeni financijskoj moći korisnika, Ferratum bank Split nastojala je da pruži novi koncept bankarstva uz inovativnu tehnologiju posebno dizajniranu da odgovara neposrednim potrebama za dolazak do gotovine.

Praktično i fleksibilno – Ferratum bank Split

Nastojeći da pruži bolje korisničko iskustvo, Ferratum bank Split ponudila neke od najboljih opcija kredita i zajmova na tržištu. Osim toga, novi korisnici imaju niz dodatnih pogodnosti prilikom izbora, kao što je Ferratum beskamatni kredit, gdje nema dodatnih troškova i naknada. Klijenti koji žele pristupiti zajmu na osnovu svojih najvažnijih financijskih potreba imaju mogućnost da sami izaberu iznos i rok otplate što je posebna pogodnost. Pružajući rješenja koja su dizajnirana da financijski život ugodnijim, Ferratum bank Split osigurala je uspostavljanje potrebne ravnoteže posebno u onim trenucima kada su prisutni neplanirani izdaci i troškovi.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.