FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 17.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum banka adresa

Opremanje dječje sobe –  Ferratum banka adresa

U obitelji se čeka prinova, vi kao djed i baka se želite isprsiti i opremiti prvu sobu svom prvom unučetu, a nemate gotovine. No, imate mogućnosti,  Ferratum banka adresa je vaša prava adresa. Isprsite se, budite ponosni i pokažite svoje veselje na planirani način, a kredit otplatite na 12 rata, što neće biti preveliki teret za vaš kućni budžet uz, ipak dvije mirovine. Ako ste zabrinuti roditelji prvašića kojem treba prva đačka soba i vaša adresa za novu, đačku sobu je  Ferratum banka adresa. Kada vaši tinejdžeri konačno zatrebaju mladenačku sobu, a nemate gotovine, ne brinite. Mladenačka soba će ih ipak još neko vrijeme zadržavati doma, a adresa na kojoj vas čeka pomoć u tome je  Ferratum banka adresa i zajmovi i krediti po mjeri vaših potreba i mogućnosti.

Školske brige –  Ferratum banka adresa

Kreće školska godina, a vaši školarci su prerasli obuću i odjeću. Knjige će možda i dobiti, ali toliko druge opreme i pomagala morate kupiti, a ne znate kako, vama treba  Ferratum banka adresa i zajam po mjeri vaših potreba i mogućnosti. Brige pretvorite u dječju radost i svoje olakšanje, jer sa pravim zajmom možete riješiti sve. Rješenje za sve probleme treba tražiti na pravom mjestu, a to je za vas  Ferratum banka adresa. Uzmite zajam, sve riješite odjedanput, a otplatiti ćete polako na rate. Kada niotkuda nema pomoći,  Ferratum banka adresa nudi više opcija nego vam treba, izaberite onu najbolju, najbržu i najpovoljniju za vas i neka škola veselo počne..

Vozački ispit – Ferratum banka adresa

Nudi vam se novi, bolji i bolje plaćen posao, ali za njega trebate vozačku dozvolu, dakle morate na vozački ispit, a nemate novca, jer na slabo plaćenom mjestu i niste mogli ništa uštedjeti. Prijavite se na taj za vas sudbonosni vozački ispit, a  Ferratum banka adresa je mjesto gdje ćete u ponudi naći više kreditnih opcija. Izaberite iznos koji vam je potreban, a otplaćivat ćete s novog, bolje plaćenog posla na rate, skoro bezbolno. Ako je to način da uložite u sebe i svoju sretniju budućnost, onda je  Ferratum banka adresa vaša sretna adresa za sretne promjene i sretniju budućnost. Gdje ima volje i ambicija ima i rješenja. Ako  Ferratum banka adresa može biti vaš most ka sreći, iskoristite to!

Studentski standard – Ferratum banka adresa

Upisali ste željeni studij, dobar ste i ambiciozan sudent, ali sve je manje poslova koje uspijevate naći, a studirati u besparici postaje sve teže. Ne mučite se, sačuvajte koncentraciju za učenje i ispite, na  Ferratum banka adresa izaberite jednu od kreditnih opcija i pomozite sebi barem dok ne prođu ispitni rokovi. I studenti trebaju jest, trebaju odjeću i knjige, pomozite sebi, jer postoji više načina i opcija. Obratite se na  Ferratum banka adresa izaberite za sebe najpovoljniji model zajma da možete na miru nastaviti učiti i polagati ispite. Šteta bi bilo da stanete na pola puta. Dakle, ne razmišljajte o prekidu studija, razmišljajte o  Ferratum banka adresa jer tu je vaša pomoć koja će vam olakšati vaš mršavi studentski život.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.