FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum banka Split

Beskamatni mikro krediti – Ferratum banka Split

Mikro krediti su posebna, akcijska ponuda beskamatnih kredita do 3 000,00 kn na tri mjeseca s povratom bez kamata i ikakvih drugih troškova po kreditu. To je velikodušni čin dobrodošlice novim korisnicima Ferratum banka Split. U ovim teškim vremenima to je kao da ste posudili od prijatelja koji vam nikada ne bi tražio kamate na posuđeni novac. Ako trebate hitnu gotovinu po najpovoljnijim uvjetima na kreditnom tržištu, iskoristite ovu akcijsku ponudu i postanite zadovoljni korisnik Ferratum banka Split. Jedanput zadovoljan korisnik, uvijek zadovoljan korisnik. Ako se tek počinjete čupati iz financijske krize, mikro kredit je najbolji i najpovoljniji načun. Neka vam ova kratkoročna posudba kod Ferratum banka Split bude vjetar u jedra.

Dugoročni krediti – Ferratum banka Split

Mikro, kratkoročni krediti su vrlo privlačni i dobrodošli, ako pokrivaju vaše potrebe. No, kada trebate veće iznose na duži rok informirajte se na Ferratum banka Split o uvjetima dugoročnog kreditiranja. Naime i dugoročni krediti se odobravaju online putem, pod vrlo povoljnim uvjetima. Kredit vam treba pomoći, a ne preopteretiti i   Ferratum banka Split o tome strogo vodi računa. Vodite računa da duži rok otplate smanjuje mjesečnu ratu, ali povećava kamate, ma kako povoljne bile. Razborito odvagnite svoje potrebe i mogućnosti i izaberite iznos kredita i rok otplate koji možete podnijeti bez većih šteta za vaš kućni budžet. Kredit od 75 EUR do 4000 EUR Ferratum banka Split odobrava na rok do 18 mjeseci.

Kredit bez platne liste i izjave poslodavca – Ferratum banka Split

Istina, kredit bez platne liste i izjave poslodavca je moguć, ali morate imati neko jamstvo za kredit. Zajmodavac, Ferratum banka Split će prihvatiti vašu policu osiguranja ka jamstvo ili neki drugi instrument koji osigurava ažurno vraćanje kredita. Vi želite biti sigurni da ćete ekspresno dobiti kredit i to vam je zajamčeno, ali i zajmodavac treba jamstvo za vraćanje kredita. Tako je to oduvijek: „Čist račun, duga ljubav“, tako je i u Ferratum banka Split. Ako vas veći iznos i duži rok spašavaju, bit ćete sretni kada otplatite zadnju ratu, jer vas je taj kredit bukvalno spasio. A i zajmodavac, Ferratum banka Split će vam s povjerenjem pomoći ako se opet nađete u nevolji.

Riješite problem danas, otplaćujte na rate – Ferratum banka Split

Korisniku zajma je najvažnije da problem koji ga frustrira riješi što prije i zato su online zajmovi popularni, jer nude isplatu odmah. Otplata na rate smanjuje stres zaduženosti, pogotovo ako izaberete beskamatni mikro kredit koji Ferratum banka Split nudi svojim novim korisnicima. No, ako trebate veći iznos, na duži rok, opet ćete odahnuti jer problem rješavate odmah, a otplatit ćete polako na rate, bez stresa i pritiska. Cijeli moderni svijet je izgrađen na kreditima, a Ferratum banka Split vam pomaže u rješavanju kriznih situacija i daljoj izgradnji vaše osobne sreće i zadovoljstva. Sretni pojedinci grade sretne i zadovoljne zajednice. Obratite se s povjerenjem.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.