FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:39
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum bank kupi jamstvo

Ferratum banka daje pogodne kredite građanima diljem svijeta već preko 20 godina. Kao mala banka iz Finske, uz dobro poslovanje, transparentni nastup i profesionalno pristupanje poslu uspjeli su se nametnuti kao jedni od vodećih bankarskih grupa u ovom dijelu Europe. Poslovanjem u 25 različitih zemlja na svijetu, Ferratum je zasigurno jedna od vodećih velikih banki. Ferratum svoje kredite i svoja jamstva nudi i u Hrvatskoj, a uz Ferratum bank kupi jamstvo moći ćete kredit podići i bez osobnog jamca. Bankarska djelatnost razvijena je do te mjere da svatko može dobiti priliku da podigne kredit. Kako Ferratum privlači onda tolike klijente i kako ostvaruje jamstva donosi u tekstu:

Ferratum bank kupi jamstvo – s jamstvom po kredit

Kreditna sposobnost bez jamca nije dovoljna. Kako biste napokon podigli taj kredit koji će Vam omogućiti nešto što planirate već godinama, Ferratum bank kupi jamstvo nudi opciju kvalificiranih jamaca koje uz naknade plaćate kako bi banka dobila jamca. Ferratum bank kupi jamstvo dobro dođe onima koji nisu u prilici pronaći jamca. Kad je pitanje koronavirusa došlo u prvi plan tokon 2020. godine, jamci su sve rjeđi, a banke žive od zaduživanja, stoga se ovakav sustav kupovine jamstva sve češće uviđa u financijskom poslovanju u svijetu.

Ferratum bank kupi jamstvo – kupovina jamstva ili online kredit?

Osim kupovine jamstva, iskoristite Ferratumovu ponudu online kredita koja će Vas ostaviti bez dana. Ukoliko je jamstvo problem, nudi Vam se i rješenje online kredita koji dolaze bez jamaca, a karakterizira ih brzina i pouzdanost. Ferratum bank kupi jamstvo može biti totalno nepotrebno ukoliko su Vam online krediti dostatni. Dobro proučite ponudu online kredita u Ferratumu pa odlučite. Uz kredite bez jamaca, kredite bez bankovnih naknada i provizija, ali isto tako i kredite bez kamata, možda ćete naći alternativno rješenje.

Ferratum bank kupi jamstvo – budućnost kreditnog poslovanja?

Kad je u pitanju 2020. godina, svaka djelatnost u smislu ekonomije doživljava izazov koji donosi trenutna društvena situacija. Ferratum bank kupi jamstvo više će se potencirati radi nedostatka jamaca, no isto tako online ponuda Ferratum banke skače u visine po pitanju broja danih kredita. Digitalno kreditiranje budućnost je u svijetu koronavirusa, dok ovo klasično u koje je uključena i kupovina jamstva, teško da će izdržati ovakvu situaciju. U ovakvim uvjetima, odaberite najpametniju opciju za Vas i riješite se problema koji Vas tlači već mjesecima – podignite svoj kredit brzo i pouzdano, a brige rasporedite na mjesece otplate kredita. Počnite već danas.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.