FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 17.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum bank Osijek

Ferratum grupa originalno je banka iz Finske koja je tokom godina uspjela zauzeti mjesto jednog od vodećih grupa u svijetu financija. Također, Ferratum je poznat po svojim ulaganjima u digitalizaciju kreditnog poslovanja i tehnološke inovacije u ovoj branši. Ferratum bank Osijek jedan je od članova Ferratum grupe i predstavnik Ferratuma u Hrvatskoj. Ukoliko ste i vi ljubitelj tehnologije i napretka, odabir ove banke bit će savršen, a isto tako ćete se uključiti i svijet digitalnog kreditiranja. Ferratum bank Osijek donosi pogodnosti Ferratum grupe u Slavoniju, a najbrži će se okoristiti najpogodnijim Ferratum kreditima.

Ferratum bank Osijek – pouzdano, brzo, profesionalno

Ferratum bank svoje poslovanje bazira na pouzdanosti i transparentnošću stoga nije ni čudo da Ferratum bank Osijek živi iste vrline. Ferratumovo poslovanje online kreditima trenutno je jedno od vodećih ponuda u svijetu, a takve iste ponude imaju i Hrvati iz prve ruke. Pouzdanost Ferratuma omogućit će klijentima da čuvaju svoj novac kod pravog partnera, da posuđuju novac kod transparentnog financijskog davatelja usluga. Takve pogodnosti danas su sreća, a poslovanje u takvom okruženju savršeno je za prvi kontakt s bankarskim svijetom. Pouzdano, brzo i profesionalno mogu se dobiti krediti – bez komplikacija, bez dugih procedura, ali isto tako – online.

Ferratum bank Osijek – online ponuda kredita

Ferratum bank Osijek nudi online kredite po smiješnim uvjetima koje neki ljudi otpisuju misleći da se rade o prevari. Ferratum nudi kredite bez jamaca, bez provizija i bez kamata. Mali online krediti funkcioniraju na principu „koliko uzmeš, toliko vratiš“, a služe Ferratumu da naviknu klijente na online kredite. Ferratum bank Osijek omogućit će građanima da riješe svoje probleme bez i jedne dodatne eure koje su dužni banci. Odabirom Ferratuma dobivate pouzdanog financijskog partnera, a svoje financijske probleme rješavate ekspresno. Online ponuda kredita odlična je i čini se nerealnom, no ipak postoji pozadina ovakve ponude.

Ferratum bank Osijek – digitalizacija sustava u vrijeme pandemije

Kako je pandemija koronavirusa dovela svjetsku ekonomiju pred izazov 2020. godine, tako se i taj izazov postavio pred bankarske grupe. Kako izdržati zastoj u ekonomiji na ovakvoj razini, a da se sustav ne uruši? Ferratum grupa, pa isto tako i Ferratum bank Osijek osmislili su online ponudu kredita i ulagali u online kreditni sustav već godinama. Sada se to napokon isplaćuje pa razlog zbog kojeg imamo tako pogodne kredite u Ferratumu je taj da se Ferratum tehnički na ovako nešto već i spremao i sada može pomesti konkurenciju davajući pogodne kredite koje druge banke možda još nisu u stanju. Iskoristite priliku dok možete, Ferratum bank Osijek online krediti dobro će doći, pogotovo dok su ovako pogodni.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.