FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:59
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum bank poslovnice Zagreb

Ferratum je u kratkom vremenskom periodu postavio kao vodeća bankarska grupa u ovom dijelu Europe. Uz profesionalnu uslugu, transparentnost i pouzdanost, Ferratum je svoje granice pomaknuo daleko od originalne Finske. Hrvatska je također u grupi zemalja u kojoj Ferratum obavlja svoje poslovanje, a Ferratum bank poslovnice Zagreb otvorene su u svrhu boljeg kontakta s klijentima. Ferratum najviše prednjači u online kreditnog poslovanju što se osobito stavlja u centar s početkom 2020. godine, međutim, poslovnice Ferratuma nastavljaju svoj rad i dalje su prva točka kontakta. Uz Ferratum Vaš novac i Vaše financije su u sigurnim rukama, a odabirom Ferratuma kao svog financijskog partnera klijenti dobivaju sve prednosti klasičnog, ali i digitalnog poslovanja s bankom.

Ferratum bank poslovnice Zagreb – pouzdanost i transparentnost

Kad je u pitanju Ferratum, ova banka stavlja težište na davanje najbolje usluge u cilju dobivanja povjerenja od strane njenih klijenata. Ferratum bank poslovnice Zagreb odišu takav način rada, a transparentnost poslovanja u Ferratumu jedna je od okosnica poslovanja. Osoblje Ferratuma instruira se da klijentima pristupaju po takvom modelu. Premda su poslovnice sastavni dio svakog bankovnog poslovanja, Ferratum svoje osoblje trenira najviše u području digitalnog poslovanja, naročito s izazovima koje je donijela 2020. godina.

Ferratum bank poslovnice Zagreb – digitalizacija kao ključ uspjeha za budućnost

Ferratum bank poslovnice Zagreb, kao i cijela Ferratum grupa pod izazovnim je vremenom. Adaptacije u načinima poslovanja postaju kriterij u svakoj djelatnost. Bankovna djelatnost ovdje nije iznima stoga Ferratum bank poslovnice Zagreb također imaju svoj udio u toj adaptaciji. Adaptacija se manifestira u obliku davanja usluga putem onlinea, a online krediti preplavili su poslovanje Ferratuma. Ferratum bank poslovnice Zagreb i dalje djeluju klasično kao i svaka druga poslovnica, no napretci u digitalnom poslovanju otvaraju mjesta za bolje i brže poslovanja, tim činom ostavlja se vrijeme za više klijenata. Ferratum bank svojevrstan je pionir u bankarskoj revoluciji koja sve brže tranzitira prema digitalnom poslovanju.

Ferratum bank poslovnice Zagreb – kreditno poslovanje u novom izdanju

Online krediti najpopularniji su oblik bankovnih transakcija, a dolaskom koronavirusa, taj proces počeo se naglo ubrzavati radi potreba tržišta. Ferratum bank poslovnice Zagreb svjesne su situacije u kojoj se nalazimo pa je tako logično za očekivati da će svi skupa gledati pozitivno na smjer u kojem kreću krediti i kreditno poslovanje. U Ferratumu se inovacije konstantno potiču, a kad je kreditno poslovanje u pitanju, zna se da je brzina procesa podizanja kredita svima od važnosti. Uz Ferratum dobivate najaktualniju uslugu kombiniranu s brzinom digitalnog doba.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.