FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum bank Zadar

Kredit sa 0 % troškova – Ferratum bank Zadar

O beskamatnim kreditima bruji Internet i svi se pitaju je li to istinito i je li stvarno moguće dobiti kredit sa nula posto kamata po kreditu. Kontaktirajte Ferratum bank Zadar i dobijte informacije iz prve ruke. Još bolje, ako ste novi korisnik uzmite beskamatni zajam na tri mjeseca i uvjerite se da trebate vratiti točno toliko koliko ste posudili i ni lipu više. To je jedinstvena akcija za nove korisnike samo na Ferratum bank Zadar i trebate je iskoristiti. To je jedini način da se sami uvjerite da je to moguće i da je i vama dostupno. Akcijom beskamatnokg kredita vam Ferratum bank Zadar želi izraziti dobrošlicu u veliki klub zadovoljnih korisnika, jer zadovoljan korisnik je potvrda naše profesionalnosti i efikasnosti.

SMS pozajmica – Ferratum bank Zadar

Među online pozajmicama su najpopularnije SMS pozajmice. Što ne čudi, jer takvu pozajmicu možete sa svog pametnog telefo zatražiti ma gdje bili u trenutku kada vam je gotovina potrebna. SMS pozajmice na Ferratum bank Zadar najčešće traže mladi, iako je mogu zatražiti svi punoljetni građani koji se služe mobitelom. Uvijek su to manji iznosi na kraći rok koje vas momentalno spašavaju od nekih usputnih problema. SMS pozajmice Ferratum bank Zadar najčešće traže mladi, iako je mogu zatražiti svi punoljetni građani su ujedno i najbrže i najjednostavnije pozajmice. Obzirom da su mladi uvijek u pokretu, jure s mjesta na mjesto i uvijek se nekud žure, ova vrsta pozajmica je l’o naručena za njih.

Kredit za ovrhe – Ferratum bank Zadar

To se samo zove kredit za ovrhe iako možda odlučite ne zatvarati ovrhe, nego to iskoristite za svakodnevne životne troškove, dok vam ovrha ne istekne. Ako ste pod ovrhom, na Ferratum bank Zadar možete zatražiti kredit za ovrhe, a vaša je stvar kako ćete dobiveni novac rasporediti i potrošiti. I ovršeni građani trebaju jesti, a i podmirivati svoje ostale životne potrebe. Misija Ferratum bank Zadar je da pomogne i onima koji niotkuda ne mogu očekivati pomoć. Kada se riješte ovrha i dugova, kada ponovo stanete na svoje noge, sa zahvalnošću ćete se sjećati tko vam je pružio ruku spasa kada vam je bilo najteže. Ma kako teško bilo, uvijek ima izlaza, ako ste korisnik Ferratum bank Zadar.

Umirovljenički krediti – Ferratum bank Zadar

Umirovljenici teže dobivaju kredite i zajmove zbog malih mirovina, a često su među ovršenima iz istih razloga. Kada umirovljenike odbiju sve banke, na scenu stupa Ferratum bank Zadar koji spašava situaciju kreditima i zajmovima za umirovljenike. Kredit je moguće dobiti na ostatak prihoda kojima se mogu pribrojiti i neki drugi prihodi od honorarnog rada ili iz nekog drugog izvora. Umirovljenici su u pravilu vrlo ažurni platiše, na vrijeme otplate svoj kredit i ako je nužno mogu kod Ferratum bank Zadar odmah zatražiti novi zajam i pomognu sebi dok im se životne prilike ne poprave. Ako ste umirovljenik i novi korisnik iskoristite mogućnost dobivanja beskamatnog zajma.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.