FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum banka Rijeka

Popravak brodice – banka Rijeka

Vaša brodica je vaš život, hrani vas, ali ispunjava i vaše slobodno vrijeme, ali je počela posrtati od vremena i istrošenosti i hitno joj treba popravak, a nemate ušteđevine. Već ste pitali prijatelja za pozajmicu i odbio vas je, no, ne posustajte i ne odustajte, Ferratum banka Rijeka vas neće odbiti. Online brzi gotovinski kredit možete dobiti za 15 minuta i urediti svoju morsku ljepoticu da bude kao nova. Tu divnu preobrazbu će vam omogućiti u par klikova Ferratum banka Rijeka. Poravite svoje plovilo danas, a otplatite kredit na 12 rata. Dopustite da vam Ferratum banka Rijeka pomogne riješiti problem, ostvariti snove i riješiti se brige za slijedeću sezonu.

Oprema apartmana – Ferratum banka Rijeka

Ove godine ste skuckali još jedan apartman, ali ma kako vrijedne vaše ruke bile, sad ste stali jer gotov, dovršen apartman nemate čime opremiti. Ruke koje stvaraju zaslužuju pomoć, a pomoć nudi Ferratum banka Rijeka. Opremite svoj apartman odmah i čim ga opremite iznajmite ga, tako će vaš apartman sam vratiti zajam za opremanje. Odmah zatražite kredit, ne gubite vrijeme, što prije opremite apartman, prije će vam početi donositi novac. Bit će to najbezbolnija i najunosnija posudba novca na Ferratum banka Rijeka. Zatražite kredit još danas.

Vozački ispit – Ferratum banka Rijeka

Za posao koji ste dobili trebate vozačku dozvolu koje nemate, kao ni novaca za vozački ispit. No, ako je vozačka dozvola uvjet ostanka na poslu, položite taj vozački, Ferratum banka Rijeka će vam pomoći. Svako obrazovanje povećava vašu osobnu vrijednost i vaše šanse za boljim poslom i boljom zaradom. Kredit za bilo koju vrstu obrazovanja je također ulaganje u sebe i svoju bolju, uspješniju i sretniju budućnost, a Ferratum banka Rijeka će rado biti ciglica u građevini vašeg životnog uspjeha. Ne gubite vrijeme, prijavite se na taj vozački ispit još danas. Kod prijave vozaćkog tražite ukupnu cifru koštanja ispita i odmah zatražite zajam na Ferratum banka Rijeka i neka vam je sretno!

Iznenadno vjenčanje – Ferratum banka Rijeka

Cura vam je saopćila da je trudna, sretni ste i spremni odmah se vjenčati, ali nemate novca za svadbu, a ona plače jer njezina obitelj inzistira na svadbi. Umjesto da se ljutite i zdvajate, zatražite kredit na Ferratum banka Rijeka i organizirajte to očekivano vjenčanje po njihovom, ostatak života ćete urediti po svome. Neka je njima na svadbeni dan srce na mjestu, neka budu zadovoljni taj dan, da bi vas dvoje ostatak života bili svoji. Divno je nekome uveličati svečanost, a Ferratum banka Rijeka prednjači u tome, jer niste vi jedini par koji nema novca za vjenčanje, krstitke, prvu pričest ili krizmu. Na kraju, proveselite se taj dan jer krećete zajedno na dug i nepredvidiv put. Mi u Ferratum banka Rijeka ćemo biti sretni što smo pomogli.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.