FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:39
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum kalkulator

Krediti su velika obveza. Kada podignemo kredit, obvezujemo se na dugi rok otplate u kojem nitko ne može garantirati da će sve dobro proći. To je realnost kreditnog poslovanja, no nije nešto što Vas treba toliko brinuti. Kroz to prolazi svatko, a najbolje je dobro se pripremiti. Ukoliko kredite podižete u Ferratumu, Ferratum kalkulator dobro će Vam doći kako biste se pripremili na rate kredita. Ferratum kalkulator odličan je alat pomoću kojega ćete moći dobiti prikaz stanja u kojem ćete biti tokom otplate kredita. Kako se onda riješiti dodatnih troškova i izračunati svoj budžet pod težinom rata kredita?

Ferratum kalkulator – počnite s manjim rezovima

Kad se podigne kredit, neke stvari moraju se izbaciti. Ne možemo bacati novac uokolo kad je s nama obveza plaćanja kredita. Podrazumijeva se da nećete izbaciti tu bocu vina koju kupite za vikend, no ima drugih stvari koje možete izbaciti: u pitanju su raznorazne pretplate na časopise koje ionako ne čitate. Možete zatvoriti sve pretplate i na znanstvene članke koje možda još od doba studiranja pomažete. Otkažite i sve Patreon pretplate ukoliko podržavate Internet ličnosti u njihovom poslu! Za njih ćete naći vremena drugi put. Najbolje je izbaciti naravno neke poroke, ali znamo da će to ići puno teže! Ferratum kalkulator pomoći će Vam saznati koliko toga trebate srezati.

Ferratum kalkulator – ne strahujte od kredita

Strah radi otplate kredita je opravdan, ali ne treba ga preteško shvaćati. Kao što smo naveli, s time se susreće svatko tko ima kredit, ne samo Vi. Ne bojte se za svoj kredit, živite malo slobodnije, ali odgovorno. Ferratum kalkulator dat će Vam prikaz budžeta za idući period stoga ćete imati sve pod kontrolom. Ferratumovi zaposlenici također će Vam dati dodatne savjete. Kredit ste uzeli kako biste si priuštili nešto bitno, uživajte u svom novom stanu ili novom autu, a ne brinite stalno o ratama.

Ferratum kalkulator – kredit je investicija

Za kraj, pokušajte na kredit gledati više kao na osobnu investiciju, a ne kao na zaduženje. Uz kredit ostvarili ste nešto što ste htjeli. Ferratum kalkulator pomoći će Vam da stabilizirate financije, ali neće Vam reći što znači to da ste podigli kredit. Jednostavno probajte se malo opustiti i uživajte u novim stvarima koje Vam je pružao kredit, a onda savjesno otplaćujte taj kredit, znajući da ste napravili dobru stvar. Ferratum banka pazi na svoje klijente pa se i u slučaju nemogućnosti otplate rate kredita, svakako odmah javite Ferratumu!

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.