FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 27.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum kupi jamstvo

Instrument osiguranja kredita – Ferratum kupi jamstvo

Sve banke, kreditne kuće i agencije, kao i privatni pozajmljivači novca traže neke instrumente kredita, to je uhodana kreditna praksa, jer se i zajmodavci trebaju osigurati od šteta, gubitaka i neplatiša. Ako nemate jamce, policu osiguranja, sudužnika, a ni imovine kojom bi jamčili vraćanje kredita vama treba Ferratum i opcija kupi jamstvo. Dakle, ako je u vašem kreditnom planu pitanje jamstva jedini problem, ne brinite, on je rješiv. Ne propustite zbog toga kredit, Ferratum kupi jamstvo pomaže upravo ljudima koji nemaju drugog načina da se pobrinu za jamstvo. Jamstvo kredita govori o odgovornom ponašanju obje strane, zajmodavca i zajmoprimca. Zato, ako nemate jamca, Ferratum kupi jamstvo pomaže.

Trebate kredit, ali nemate jamca – Ferratum kupi jamstvo

Teška su vremena i danas je skoro nemoguće namoliti nekog prijatelja, kuma, rođaka ili znanca da vam bude jamac za kredit. Da kreditni poslovi ne bi završili u slijepoj ulici i zablokirali cirkulaciju novca i roba, Ferratum kupi jamstvo u svojoj kreditnoj ponudi omogućuje kupnju jamstva svima koji nemaju nikakav drugi instrument osiguranja. Kupovina jamstva uvelike olakšava dobivanje kredita, čak i onima koji drugačije ne bi mogli dobiti kredit. Zato nemojte postati malodušni kad u popunjavanju obrasca za kredit naiđete na stavke jamac i jamstvo. To nije nepremostiva zapreka i vi uz Ferratum kupi jamstvo možete dobiti kredit, jer to je upravo pomoć koju trebate..

Sve na jednom mjestu – Ferratum kupi jamstvo

Kada se spotaknete na stavku jamac ili jamstvo, ne morate nikuda ići. Kliknete na Ferratum kupi jamstvo, obavite kupnju i nastavite sa ispunjavanjem obrasca zahtjeva za vaš kredit. Dakle, obavite sve na istom mjestu i vrlo čisto, jednostavno i brzo. Važno je da je Ferratum kupi jamstvo dostupno i moguće svima kojima je potrebno. To je ona vrsta pomoći bez koje ne bi ni mogli dobiti kredit. Također to znači predvidjeti moguće zapreke i biti uvijek korak ispred mogućih zapreka, a Ferratum kupi jamstvo upravo takvu ulogu ima. Omogućuje vam dobivanje kredita i kada se čini da to nije moguće. Isve obavite na jednom mjestu, jer Ferratum kupi jamstvo vama uklanja prepreke na putu do kredita.

Kredit s jamstvom, siguran kredit – Ferratum kupi jamstvo

Jamstvo ili garancija za kredit štite obje strane u toj transakciji i obvezujući je za obje strane. Iz kreditne prakse je vidljivo da korisnici kredita više vjeruju zajmodavcu koji traži jamstvo, a i zajmodavac zna da su korisnici koji su koristili Ferratum kupi jamstvo ažurnije platiše pri otplatikredita. Jamstvo podiže razinu ozbiljnosti i odgovornosti i kod zajmodavca i kod zajmoprimca. Zato nemojte odustati kod prve prepreke, ako doista trebate kredit, a nemate jamca ni sudužnika, a ni imovinu kojom bi jamčili za kredit koji tražite, koristite Ferratum kupi jamstvo. Kupovina jamstva je most do gotovine koja vam život spašava.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.