FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:52
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum naplata

Danas postoji veliki broj proizvoda koje nudi digitalno bankarstvo, što je olakšalo pristup financiranju, omogućavajući uštedu vremena i novca. Pružanjem usluga digitalnog bankarstva Ferratum je građanima ponudi praktičniju i inovativniju uslugu. Napredak tehnologije doprinio je boljim financijskim rješenjima, kao i pristupu online kreditima. Ferratum grupa poznata je kao jedna od prvih koja je uvela tehnološke inovacije u sektoru mobilnog bankarstva i kreditiranja koje je prilagođeno različitim financijskim potrebama klijenata. Zahvaljujući takvom sistemu online kreditiranja Ferratum naplata je moguća u najbržem vremenskom roku. Ako ste u potrazi za tehnološki inovativnijim rješenjima Ferratum vam nudi niz pogodnosti.

Ferratum naplata – do bržeg pristupa novcu

U današnjem vremenu gdje postoji puno proizvoda koje nudi digitalno bankarstvo, mnogi su od njih olakšavaju financijski život i omogućavaju uštedu vremena i upravljanje novcem na sigurniji način. Mobilno bankarstvo postalo je sve popularnije među klijentima banki, jer omogućava brz pristup financijskim uslugama i ispunjava brojne potrebe korisnika. Ferratum grupa je od svog početka bila prva u inovacijama i uvođenju novih tehnologija u sklopu svojih usluga u proizvoda, s ciljem da klijentima pojednostavi pristup financiranju. Ferratum naplata jedna je od ponuda usluga prilagođenih potrebama svojih klijenata.

Da li Ferratum naplata podrazumijeva praktičnost i funkcionalnost?

Mobilno bankarstvo, koje je karakteristično po većoj funkcionalnosti i lakom ugovaranju kredita preko interneta postalo je ključni deo današnjice u financijskom sektoru. Održavanje brzine kroz tehnološke inovacije na današnjem tržištu su glavne prednosti digitalnog bankarstva u odnosu na tradicionalne financijske institucije. U tom smislu, Ferratum je ponudila novi način pristupa klijentima koristeći nove tehnologije u svrhu poboljšanja svojih usluga. Brza Ferratum naplata odnosi se na više kreditnih linija, gdje su obuhvaćeni i nenamjenski krediti. Istovremeno, Ferratum je klijentima ponudila manje kredite koji nemaju dodatne bankarske troškove a također u ponudi su i beskamatni krediti. Ferratum naplata u okviru mobilnog bankarstva omogućila je učinkovitiji i znatno brži pristup novcu.

Koje prednosti nudi brza Ferratum naplata?

Digitalno bankarstvo revolucioniralo je način kako građani upravljaju svojim financijama. Ujedno, to je pomoglo poboljšanju procesa i ispunjavanju očekivanja korisnika prilikom pristupa određenom proizvodu. Kada govorimo o prednostima Ferratum naplata mobilnog bankarstva u odnosu na tradicionalno bankarstvo nema sumnje da je ovo jedno od najboljih rješenja koje je prisutno na tržištu. Brza Ferratum naplata jedna je od velikih prednosti, jer osim što štedi vrijeme omogućava da se do novca pristupi u toku istog dana. U nastojanju da pruži više pogodnosti klijentima Ferratum naplata osigurava znatno inovativniju financijsku uslugu koja štedi vrijeme klijenata.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.