FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Osiguranje kredita Ferratum

Ferratum osiguranje kredita dolazi u obliku jamaca za kredit kad su u pitanju veliki i dugoročni krediti. Takva vrsta osiguranja postoji koliko i sam bankarski sustav, a pojedini klijenti zabrinuti su kad dođe do pitanje jamaca radi svoje nesposobnosti da pronađu jednog takvog. Osiguranje kredita Ferratum doživljava ozbiljno jer se iovako ne bi razvio u jednu od najvećih bankarskih grupa u Europi u svijetu da ne bira pažljivo s kakvim će klijentima poslovati. Osiguranje kredita Ferratum drukčije je od osiguranja online kredita Ferratum banke stoga oni koji trebaju brz kredit usrećit će se kad shvate da ne zahtjeva jamca.

Osiguranje kredita Ferratum – osiguranje bez jamca

Kad je u pitanju online ponuda kredita Ferratum, osiguranje kredita  ide po drukčijem principu. Dok se u velikim i dugoročnim kreditima ne isplati izdavati novac za klijenta bez jamca, kad su u pitanju kratki krediti, poglavito oni online, Ferratum izlazi u susret klijentima ne tražeći jamca. Razlog tomu je što se kreditno poslovanje polako pomiče sa klasičnog na ono online, a Ferratum je vodeća bankarska grupa koja ulaže sredstva u toj djelatnosti. Osiguranje kredita Ferratum kad su u pitanju online krediti ima drukčiji pristup jer su uglavnom u pitanju manje količine novaca. Osiguranje bez jamca u Ferratumu je moguće kad su u pitanju online krediti, a kako je sada pravo vrijeme za online kredite, ohrabruju se građani da odaberu ovakvu vrstu zaduživanja.

Osiguranje kredita Ferratum – digitalna revolucija sustava

Sustav kreditiranja u 21. stoljeću počeo se činiti malo staromodan. Kreditno poslovanje skreće prema onlineu, a Ferratum je svoje poslovanje preusmjerio u online kreditiranje prije ostalih. Kao pionir tehnoloških inovacija u svijetu financija, osiguranje kredita Ferratum doživljava drukčije, pa umjesto jamaca i kamata, osiguranje se nalazi u opsežnom zaduživanju većeg broja građana gdje će banka profitirati.

Osiguranje kredita Ferratum – krediti bez kamata

Ferratum u svojoj ponudi online kredita nudi i male kredite koji dolaze bez bankovnih troškova ili dodatnih provizija. Takva ponuda privukla je različite klijente, no isto tako, osiguranje kredita Ferratum očekuje kroz ponudu kredita bez kamata. Da, zvuči suludo, no kako je svijet prisiljen na društveno distanciranje i sve više se posla obavlja bez fizičkih kontakata, tako i banke diljem svijeta idu u tom pravcu. Ipak, Ferratum zauzima prvo mjesto jer ulaže već godinama u online sustav kreditiranja, a u 2020. godini ta ulaganja se isplaćuju više nego ikad. Pametne investicije rezultirale su Ferratumom kao vrlo konkurektnom bankovnom grupom u Europi i svijetu, a tko zna kako će nastupati nakon perioda u kojem buja.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.