FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum jamstvo

Pristup odgovarajućoj vrsti kredita je sjajna financijska potpora u bilo kom trenutku života. Međutim, puno puta dešava se da ne znamo odakle početi, niti koja opcija najviše odgovara individualnim financijskim potrebama. Iako postoji puno sličnosti između kredita, specifična razlika je u njihovim uvjetima, odnosno jamstvu. Zato je važno znati jedinstvenost svakog kredita. Ferratum banka omogućila je najbolji pristup različitim linijama financiranja. U tom kontekstu, Ferratum jamstvo je jedno od kriterijima koje je neophodno za odobrenje kredita.

Uz Ferratum jamstvo do brzog i jednostavnog financiranja

Danas na tržištu postoje mnoge vrste kredita koji mogu značajno pomoći kod financijskih poteškoća. Ali često se dešava da dolazak do prave kreditne opcije može predstavljati težak proces uzimajući u vidu da se kod tradicionalnih institucija klijenti susreću s mnogim poteškoćama s’ pristupom određenog financiranja. No, srećom na kreditnom tržištu postoje i druge mogućnosti koje nudi Ferratum banka, a koje su prepoznate po svojoj jednostavnosti, brzini i sigurnosti. Uvjeti odobrenja kredita za građane su transparentni, a Ferratum jamstvo je u skladu s odredbama ugovora.

Sve što treba znati o Ferratum jamstvu

Uzimajući u obzir raznolikost finansijskih proizvoda kojima možete pristupiti zahvaljujući Ferratum banci u prilici ste da jednostavno razmotrite koja je najbolja opcija za vas i prilagođena vašoj situaciji. Naime, Ferratum je idealna alternativa tradicionalnom bankarstvu, jer se podrazumijeva mnogo manje zahtjeva, a jedan od najvažnijih je jamstvo. Naime, Ferratum opcije finansiranja su posebno dizajnirane za svakog klijenta, u skladu s neposrednim financijskim potrebama. Treba napomenuti da je Ferratum jamstvo jedan od kriterijuma za odobrenje kredita. Korisnik sam može odabrati jamca odnosno fizičko ili pravno lice koje ispunjava obaveze u vezi s jamstvom. Dakle, postupak je jednostavan, potrebno je samo putem web stranice ispuniti online obrazac koji podrazumeva osnovne podatke i Ferratum jamstvo. Ako imate dodatna pitanja ili želite više informacija koje se odnose na Ferratum jamstvo, uvijek se možete obratiti stručnjacima Ferratum banke putem interneta.

Ferratum jamstvo i jednostavan postupak prijave za kredit

Nedostatak finansijskih sredstava za rješavanje različitih potreba uzrokovalo je da mnogi ljudi potraže najbolje kreditno rješenje. Kako bi olakšali dolazak do pravog financiranja, Ferratum banka omogućila je prilagođene opcije za jedinstvene potrebe svakog klijenta. Različite vrste kredita podrazumijevaju samo minimalne uvjete uz Ferratum jamstvo, što je značajna prednost imajući u vidu da je cijeli postupak brz i jednostavan. Sigurnost i praktičnost Ferratum kredita učinilo ih je idealnom opcijom za mnoge ljude, jer u tradicionalnom bankarstvu je prisutan mnogo kompliciraniji postupak. Na web stranici Ferratum banke možete zatražiti krediti putem interneta i saznati više detalja koji se odnose na Ferratum jamstvo.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.